Vanessa Paradis Concert Acoustique - İptal Oldu!

Tarihler: 07 Şubat 2010 Pazar ~ 07 Şubat 2010 Pazar - Saat: 21:00

Yer: Haliç Kongre Merkezi

Ücret: 1. Kategori: 203,50 TL - 2. Kategori: 137,50 TL - 3. Kategori: 98,50 TL - 4. Kategori: 71,75 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Eski Karaağaç Cad. Halıcıoğlu, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: Toplu Satış Telefon numarası: 0212 219 83 19

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2010 ~ Şub 7, 2010

Dünyaca ünlü Fransız sanatçı Vanessa Paradis yeni yaptığı film anlaşması nedeniyle Avrupa Turnesi’ni kapsamında 7 Şubat 2011 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek İstanbul Konseri’ni iptal etmiştir.
2011 yılı içerisinde yeni bir Avrupa Turnesi anlaşması yaptığı takdirde İstanbul’da da konser verecektir.
Satılan konser biletlerinin ücretleri Biletix tarafından iade edilecektir.

İSTANBUL’LULAR VANESSA PARADIS İLE BÜYÜLENECEK!

Fransızların dünyaca ünlü sanatçısı Vanessa Paradis, Good Music in Town Festivali kapsamında 7 Şubat’ta Haliç Kongre Merkezi’nde sahne alacak.

1987’de ilk single’ı ‘Joe le taxi’ ile Fransa ve İngiltere de dahil olmak üzere toplam 15 ülkede bir numaraya yükselen ve üç milyon adet satışla dünya çapında bir üne kavuşan Vanessa Paradis, MAP İletişimin düzenlediği Good Music in Town kapsamında ilk kez Türkiye’de!

Yaşamını ünlü aktör Johnny Depp ile birleştiren aktris, şarkıcı, manken Paradis, 1990’da Serge Gainsbourg’un ve 1992’de Lenny Kravitz’in büyük desteğiyle hazırladığı albümlerle müzik dünyasında yerini sağlamlaştırdı. 1991’de Chanel’in ‘Coco’ parfümünün yüzü olan Vanessa Paradis, 2004 ve 2005 yıllarında da yine Chanel’in ‘Cambon’ ve ‘Mademoiselle’ kampanyalarıyla da hayranlarıyla buluştu.

Ülkemizde en çok Gerard Depardieu ile oynadığı ‘Elisa’ filmindeki başrolü ile sinemada tanınan Vanessa Paradis’in günümüze kadar 9 filmde başrol oyunculuğu ve bir çok ödülü de bulunuyor.

MAP İletişim tarafından “Good Music In Town” kapsamında ilk kez İstanbul’a gelen ve akustik konser turnesi ile bir çok ülkede kapalı gişe sahne alan Vanessa Paradis, 7 Şubat 2011’de Haliç Kongre Merkezi’nde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT