Venedik Barok Ork. - Magdalena Kozena

Tarihler: 20 Haziran 2013 Perşembe ~ 20 Haziran 2013 Perşembe Saat: 20:00

Yer: Aya İrini Müzesi

Ücret: 6. Kategori - 375.00 TL (Tam) 1. Kategori - 275.00 TL (Tam) 2. Kategori - 220.00 TL (Tam) 3. Kategori - 168.00 TL (Tam) 5. Kategori - 34.00 TL (Öğrenci)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Aya İrini Müzesi gişe

Adres: Topkapı Sarayı 1. Avlu Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 0212 528 45 00

Faks: 0212 512 54 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2013 ~ Haz 20, 2013
Venedik Barok Ork. - Magdalena Kozena

Venedik Barok Orkestrası & Magdalena Kozená
20.06.2013
Aya İrini Müzesi

Venedik Barok Orkestrası
Andrea Marcon: Şef 
Magdalena Kozená: Mezzosoprano

Antonio Vivaldi
Yaylılar ve Sürekli Bas İçin Do Majör Sinfonia, RV 111a

Antonio Vivaldi
Orlando Furioso ”Sol da te mio dolce amore” 

Antonio Vivaldi
Fagot Konçertosu, RV 488

Antonio Vivaldi
Griselda “Ho il cor già lacero” 

Antonio Vivaldi
Farnace “Gelido in ogni vena” 

Antonio Vivaldi
Yaylılar İçin Re minör Konçerto, RV 127

George Frideric Handel
Joshua “Oh, had I Jubals’ lyre” 

George Frideric Handel
Ariodante “Scherza infida” 

Georg Philipp Telemann
Blok Flüt ve Flüt İçin Konçerto, TWV 52:E1

George Frideric Handel
Hercules “Where shall I fly?” 

Ara dahil 100’ sürer.

Aya İrini’nin muhteşem akustiği ve atmosferinde, festival izleyicilerinin yakından tanıdığı Venedik Barok Orkestrası, Andrea Marcon yönetiminde günümüzün seçkin opera evleri ve en büyük şeflerinin vazgeçemediği solistler arasında yer alan Magdalena Kozená’ya, “gerçek bir diva”ya eşlik edecek. Kozená’nın bugüne kadar pek çok başarılı işbirliğine imza attığı, barok müziğin Venedikli ustalarından oluşan toplulukla vereceği konser festivalin en gözde etkinlerinden biri olacak kuşkusuz. 1995’te Salzburg Uluslararası Mozart Yarışması’nda aldığı ilk büyük ödülle birlikte yıldızı parlayan, 2004’te Gramophone dergisi tarafından Yılın Sanatçısı seçilen Kozená, Rattle yönetiminde Berlin Filarmoni ve Philadelphia Orkestraları, Jansons’la Kraliyet Concertgebouw, Abbado ile Lucerne Festival Orkestrası ve Harding ile Viyana Filarmoni gibi dünyanın önde gelen orkestraları eşliğinde önemli müzik merkezlerinde düzenli olarak dinleyicilerle buluşuyor; Barenboim, Bronfman, Martineau, Schiff ve Uchida’nın da aralarında bulunduğu zamanımızın efsanevi piyanistleriyle resitaller veriyor. Kozená bugüne kadar Gramophone dahil olmak üzere ECHO Klasik ve Diapason d’Or gibi müzik dünyasının en prestijli ödüllerine layık görüldü. Albümleri üst üste satış rekorları kıran, operaların olduğu kadar konser sahnelerinin de vazgeçilmezi olan sanatçı güçlü sahne duruşuyla müzikseverleri her gün kendine daha da hayran bırakmaya devam ediyor. Sanatçının Venedik Barok Orkestrası ile birlikteliği ise 2007-8 sezonunda Handel aryalarını seslendirdikleri Avrupa turnesine dayanıyor. Carnegie, Amsterdam Concertgebouw ve Champs-Élysées gibi önemli salonlarının düzenliği konuğu olan, konser ve opera icralarıyla eleştirmenlerin tüm dünyada övgülerini toplayan, Diapason D’Or, Choc du Monde de la Musique, ECHO ve Edison ödüllü Venedik Barok Orkestrası, barok operanın en değerli örneklerinin yeniden keşfedilmesine kendini adamış bir topluluk. Vivaldi ve Handel’le muhteşem bir program bu gece sizleri bekliyor.

- Siyah, Beyaz, Kırmızı Lale Kart üyelerine 2 bilet limiti vardır.
- Sarı Lale Kart üyelerine 1 bilet limiti vardır.
- Konsere geç gelen izleyiciler, sadece ilk alkış esnasında içeri alınır. İlk alkışı kaçıran izleyiciler konser arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır.
- Konser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.
- Konserlere 7 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur. 7 yaş ve üzeri çocuklar için bilet alınması gerekmektedir.
- Satın alınan biletler, konserin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.
- Elde olmayan nedenlerle konser mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Elde olmayan nedenlerden ötürü konser programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.
- Tüm konser mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans bulunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT