Venedik Barok Orkestrası

Tarihler: 27 Mart 2014 Perşembe ~ 27 Mart 2014 Perşembe 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 83.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 4. Kategori - 48.50 TL 5. Kategori - 33.50 TL 6. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2014 ~ Mar 27, 2014

Venedik Barok Orkestrası, 27 Mart'ta CRR Konser Salonu'nda klasik müzikseverleri biraraya getiriyor.

Barok müzik üstadı ve klavsen sanatçısı Andrea Marcon tarafından 1997 yılında kurulan Venedik Barok Orkestrası, günümüzün seçkin orkestralarının ve festivallerinin vazgeçemediği çelistler arasında yer alan Mario Brunello’ya eşlik edecek. 

Mario Brunello, 1986 yılında Tchaikovksy Yarışması’nı kazanan ilk İtalyan olmasıyla başlayan uluslararası kariyeri ile günümüzün en önemli çelistleri arasında bulunuyor. Londra Filarmoni, Münih Filarmoni, Mahler Oda Orkestrası, Royal Filarmoni ve Scala Filarmoni gibi önemli topluluklarla konserler gerçekleştiren Brunello, Valery Gergiev, Antonio Pappano, Riccardo Muti ve Claudio Abbado gibi efsanevi şefler ile çalıştı. 

Oda müziği sanatçının hayatında çok önemli bir yere sahiptir. Bugüne kadar Gidon Kremer, Martha Argerich, Frank Peter Zimmermann, Yuri Bashmet, Borodin Quartet ve Alban Berg gibi dünyanın en ünlü solistleri ve oda müziği toplulukları ile konserler gerçekleştirdi. Brunello’nun tüm tecrübelerini yansıttığı, Beethoven Triple Konçertosu Claudio Abbado yöentiminde gerçekleştirdi. Bach Süitleri, Brahms Sonatları, Beethoven ve Chopin kayıtları yaptı. Ayrıca solo çello için çağdaş eserler ve beş CD’lik “Brunello Series” bu zamana dek çıkardığı albümleridir. “Bach Suites” albümü ile İtalya’nın en prestijli müzik ödüllerinden “Italian Critic”  ödülüne layık görüldü.

Orijinal barok enstrümanları ile gerçekleştirdikleri performansları ile tanınan başta gelen topluluklardan olan Venedik Barok Orkestrası bugüne kadar Amerika, Avrupa, Japonya ve Kore’de gerçekleştirdiği konser ve opera performansları ile büyük beğeni topladı. Washington Post’un deyimiyle Venedik Barok Orkestrası’nın performansı her zaman dinamik ve nefes kesici".

Geniş bir diskografiye sahip olan topluluk, Giuliano Carmignola, Philippe Jarorussky,Magolena Kozena ve Patricia Petibon gibi dünyaca ünlü solistlerle 11 albüme imza attı. Son albümleri, 18. yüzyılın aryalarını içeren L’Olimpiade albümü ile 2012’ de Chocdu Monde de la Musique ödülüne layık görülen Venedik Barok Orkestrası, Diapasond’Or, Chocdu Monde de la Musique, Echo Müzik Ödülleri ve Edison Award gibi prestijli ödüllere layık görüldü.

Gramophone müzik dergisinin deyimiyle “büyük bir ruhla çalan” Mario Brunello, 16. ve 17. yüzyılın en değerli eserlerinin yeniden keşfedilmesine ışık tutan Venedik Barok Orkestrası eşliğinde muhteşem bir Barok performansı sunacak.

Program:

A. Vivaldi
Yaylı sazlar ve basso continuo için La majör Senfoni, RV 158
2  Viyolonsel, yaylı sazlar ve basso continuo için Sol minör Konçerto, RV 531
La Minör Sonat, op.17, RV 43
Viyolonsel, yaylı sazlar ve basso continuo için Re minör Konçerto RV 405

L. Boccherini
Viyolonsel ve basso continuo için Do majör sonat, n.17, G 17
Viyolonsel ve yaylı sazlar için Mi bemol majör konçerto no. 5, G 474
İki keman, viyola ve iki viyolonsel için Do majör beşli, op.30 n.6

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Gösteri başladıktan sonra salona izleyici alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT