Vera

Tarihler: 10 Şubat 2012 Cuma ~ 10 Şubat 2012 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Clinic Live Music Club

Ücret: Ayakta - 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Clinic Live Music Club

Adres: Hüseyin Ağa Mah. Atıf Yılmaz Cad. Küçükbayram Sok. No:1/4 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 04 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2012 ~ Şub 10, 2012

2004 yılında Denizli'de üyeleri henüz birer lise öğrencisiyken kurulan Vera, o günden bugüne toplam 3 demo albüm, 2 EP ve pek coksingle yayınladı. Kuruluşundan bugüne pek çok organizasyonun ilgiyle takip edilen gruplarından biri oldu ve İstanbul'daki alternatif müzik icin önemli mekanlarda sahne aldı.

Geçtiğimiz yıl Babajim Stüdyolarının düzenlediği Be theBand yarışmasında finalistlerden birisi olarak sahneye çıkan Vera, sahne performansı, şarkıları ve duruşuyla tüm izleyicilerinin hayranlığını kazandı. Finali ikincilikle tamamlayan grup, Babajim İstanbul stüdyolarında kaydettiği birbirinden güzel 5 yeni şarkıdan oluşan ilk resmi EP'sini Mart ayında yayınlamaya hazırlanıyor.

Çok yakında çok daha geniş kitlelere ulaşacak olan bu grubu ilk keşfedenlerden olmak istiyorsanız 10 Şubat Cuma akşamı Clinic Live konserini kaçırmayın!

Arel Koray Nalbant - vokal, gitar
Mustafa Şarbak - gitar, vokal
Canberk Karademir - davul
Onur Gülen - klavye, vokal
Dünyacan Yılmaz - bas, vokal

- 18 yaş sınırı vardır.
- Organizatör firma program ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT