Vera

Tarihler: 17 Nisan 2013 Çarşamba ~ 17 Nisan 2013 Çarşamba 23:59

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2013 ~ Nis 17, 2013
Vera

Arel Koray Nalbant | Vokal, Gitar 
Mustafa Şarbak | Gitar 
Canberk Karademir | Davul 
Onur Gülen | Klavye, Vokal
Dünyacan Yılmaz | Bas Gitar, Vokal  

2004 yılında Denizli’de üyeleri henüz birer lise öğrencisiyken kurulan Vera, o günden bugüne toplam 3 demo albüm, 2 EP ve pek çok single yayınladı. İlk EP’leri Sadece (2007) ile yeni başlayan İstanbul tecrübelerini ve edebiyatla olan yakınlıklarını müziklerine taşıdılar. 2009 Subat’ında yayınladıkları ''Kürk Mantolu Madonna'' ve 2010 Mart’ta yayınladıkları ikinci EP’leri ''Fotoğraflarda...'' ile tarzını iyice oturtan grup yine 2010 yılında Dream TV’de yayınlanan Yüxexes programının AR-GE bölümünde yer alarak adını çok daha geniş bir kitleye duyurmayı başardı.

Kurulusundan bugüne pek çok organizasyonun ilgiyle takip edilen gruplarından biri olan ve Dogzstar basta olmak üzere alternatif müzik için önemli mekanlarda sahne alan Vera, 2010 yılının son çeyreğinde son single'lari “Yaz Rüyası”nın 3 çeşitlemesinden ve bir de canlı performans kaydından oluşan “Yaz Rüyası''EP''yi yayınladı.

17 Mayıs 2011'de 1. Be “The Band” Müzik Yarışması finalisti olarak Babylon'da sahne alan Vera, sahne performansı, şarkıları ve duruşuyla tüm izleyicilerinin hayranlığını kazandı, medyada her zamankinden daha büyük ses getirdi.

Finali ikincilik ödülüyle bitiren Vera, 1 Kasım 2011’de Babajim Studios & Mastering'de ilk profesyonel albüm kaydına başladı. Reuben De Lautour prodüktörlüğünde kaydedilen 5 şarkının mixleri Alp Turaç, masteringi ise Pieter Snapper tarafından yapıldı. Grubun kendi adını taşıyan maxi single albümü 2012 Mart ayında, “Karanlık Dokunmasın” isimli şarkıya çekilen klibin yayınıyla eşzamanlı olarak, müzik marketlerde yerini aldı. 

Vera, 2012 Ocak ayında ikinci video klipleri “Hain” için tekrar kamera karşısına geçti. Erdem Oflaz yönetmenliğinde çekilen video klipte Vera üyeleri birer kafes dövüşçüsü rolünde karşı karşıya geliyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT