VIA/PORT 1. Yaşını Muhteşem Bir Konserle Kutluyor!

Tarihler: 15 Ağustos 2009 Cumartesi ~ 15 Ağustos 2009 Cumartesi - Saat: 19:00

Yer: VIA/PORT

Adres: TEM Sabiha Gökçen Kavşağı/Kurtköy Kurtköy İstanbul

Telefon: 0216 696 10 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2009 ~ Ağu 15, 2009
VIA/PORT 1. Yaşını Muhteşem Bir Konserle Kutluyor!
Türkiye’nin outlet konseptli en büyük alışveriş merkezi VIA/PORT açılışının birinci yılını Nil Karaibrahimgil, Bengü ve Murat Boz’un ardı ardına sahne alacağı muhteşem bir konserle kutluyor. Gecenin sunuculuğunu ise Şebnem Dönmez üstlenecek…

Açıldığı günden beri yaklaşık 17 milyon kişinin ziyaret ettiği Türkiye’nin gözde outlet alışveriş merkezi VIA/PORT birinci yaşını muhteşem bir konserle kutlamaya hazırlanıyor. Yeni şarkılarıyla müzik listelerinde üst sıralara oynayan Nil Karaibrahimgil, Bengü ve Murat Boz’un arka arkaya sahne alacağı VIA/PORT 1. Yıl Konseri’nin sunuculuğunu ise başarılı oyuncu-sunucu Şebnem Dönmez üstlenecek.

15 Ağustos Cumartesi akşamı açık havada, VIA/PORT’un dev otoparkında gerçekleştirilecek olan konser, izleyenlere tam anlamıyla bir müzik ziyafeti yaşatacak. 7’den 70’e herkesin davetli olduğu VIA/PORT 1. Yıl Konseri saat 19.00’da Bengü ile başlayacak. Her sanatçının yaklaşık 1,5 saat sahnede kalacağı konser Murat Boz ve Nil Karaibrahimgil ile devam edecek.

Konser için VIA/PORT otopark alanı özel olarak tasarlanıyor. Dev bir sahnenin ve sahne arkası led ekranların kurulacağı alan herkesin konseri rahatça izleyebileceği şekilde hazırlanıyor.

VIA/PORT, herkesi 15 Ağustos Cumartesi akşamı şarkılarla ve danslarla 1. yaş gününü kutlamaya bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT