Vika Yermolyeva (Vkgoeswild)

Tarihler: 23 Nisan 2016 Cumartesi ~ 23 Nisan 2016 Cumartesi 23 Nisan 2016 21:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Stüdyo

Ücret: Ön SatışTam 45.00 TLÖğrenci 35.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2016 ~ Nis 23, 2016
Yaklaşık 390.000 takipçi ve youtube'da milyonlarca kez izlenen videolarıyla tüm dünyada "VKgoeswild" olarak tanınan ödüllü metal/klasik piyanist ve internet yıldızı turnede!

Hiç klasik piyano eşliğinde kafanızı salladınız mı? O halde "VKgoeswild"ı izleme vaktiniz geldi. Piyano ile çıkacağınız vahşi ama rahatlatıcı bu yolculukta sanatçı yepyeni ve güçlü bir enerji kattığı Rock/Pop/Metal klasiklerini yeniden yorumluyor.

Çok iyi eğitimli ve ödüllü bir klasik piyanist olan Viktoriya Yermolyeva, internet ve sosyal medyada fırtınalar estirdikten sonra bu yaz festival sahnelerini ve yıl boyunca da dudak uçuklatan "VKgoeswild" gösterisi ile kulüpleri fethetmeye geliyor.

Rock, pop veya klasik hangi tarzda çalarsa çalsın hayranlıkla izleyeceğiniz ve kendinizi müziğin rtimine kaptıracağınız, hayatta bir kez yaşayabileceğiniz bu deneyimi kaçırmayın.

Etkileyici bir müzik eğitimi ve kariyeri olan Vika, Ukrayna Çaykovski Müzik Akademisi, Weimar Franz Liszt Müzik Akademisi, İtalya Uluslararası Piyano Akademisi "Incontri col Maestro" gibi müzik konusunda dünya'nın en önemli ve tanınmış okullarında eğitim görmüştür.

Kariyerinin başlarındaki klasik dönemde çeşitli uluslararası piyano yarışmalarını kazanmıştır.

Senfoni orkestraları ile sahne almanın yanı sıra Kiev, Sorrento, Spoleto, Novara, Vietri sul Mare (İtalya), Amsterdam (Grachten Festival 2005) ve Leipzig (EuroArts 2006) gibi çok sayıda müzik festivalinde de yer almıştır.

2013 yılında Summer Breeze Festivali'ne ve 70.000 Tons of Metal Festivali'ne davet edilmiştir.

2006 yılında gerçek tutkusunu keşfeden ve rock müzik ve ünlü metal gruplarının heavy metal coverlarını yaparak kariyerinde bu yönde yoğunlaşan sanatçı youtube dünyasında durdurulamaz bir fırtınaya dönüşmüştür.

2015 yılında Vika ilk gerçek stüdyo albümünü kaydetmiş ve albüm tüm dünyada yayınlanmıştır.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır. - 8 yaş ve üstü bilete tabidir. - 8 yaşın altındaki seyirciler salona alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT