Vincent Peirani & Emile Parisien - XXF Very Very French Festival

Vincent Peirani & Emile Parisien - XXF Very Very French Festival

Tarihler: 30 Kasım 2017 Perşembe ~ 30 Kasım 2017 Perşembe 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Tam 50.00 TL Öğrenci 25.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2017 ~ Kas 30, 2017

Fransız caz sahnesinin önemli sanatçılarından Vincent Peirani, Renault ana partnerliğinde 30 Kasım Perşembe akşamı XXF Very Very French Festival kapsamında Babylon’da.

Kariyerinin başında sayısız uluslararası ödül ve yarışma kazanan klarnet ve akordeon virtüözü, vokal ve besteci Vincent Peirani, Bayreuth, Salzburg, Viyana, Roma ve Stockholm’de prestijli festivallerde sahne aldı. Bill Evans ve Fransız caz-rock grubu Sixun’un etkisiyle caz sahnesine atılan müzisyen, Michel Portal, Daniel Humair, Renaud Garcia Fons Quintett, Sylvain Luc, Louis Sclavis ve Vincent Courtois gibi isimlerle performans sergiledi.

Django Reinhardt tarafından 2013’te Yılın En İyi Müzisyeni ödülüne layık görülen Peirani, 2014’te Les Victoires du Jazz’da Yılın Müzisyeni ödülünü aldı. Fransız meslektaşı soprano saksafoncu Emile Parisien ile Belle Époque isimli albümünü yayımlayan Peirani, dünya klasiklerinden modern caza ve chanson’a uzanan tüm müzik deneyimini akordeonun çeşitli ses olanakları ile Babylon sahnesinde bir araya getirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT