Vinnie Moore

Tarihler: 24 Kasım 2011 Perşembe ~ 24 Kasım 2011 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Jolly Joker İstanbul

Ücret: VIP Balkon - 67.50 TL - Genel Giriş - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Jolly Joker İstanbul

Adres: Balo Sok. No: 22 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2011 ~ Kas 24, 2011

Melodileri ve Hızıyla Büyüleyen Gitar Virtüözü Vinnie Moore Yeniden Türkiye'de!

İlk albümlerinde neoklasik tarzdayken ilerleyen albümlerinde kendi stilini geliştirmiş olan Vinnie Moore özellikle hem hızlı hem de duygusal melodileri çalarken gösterdiği rahat tavırlarıyla ilgi çekmektedir.

14 Nisan 1964, New Castle, Delaware doğumlu gitar virtüözü. Çocukluğu Jeff Beck, The Beatles, Led Zeppelin, Deep Purple ve Queen gibi grupları dinleyerek geçen Moore 14 yaşında gitar dersleri almaya başladı. Daha sonra kendi cover grubunu kurdu. Cover yapmayı bırakıp kendi şarkılarını besteleme zamanının geldiğini anladığında 4 kanallı bir kayıt cihazı alarak kendi düşüncelerini sese dökmeye başladı.

Yaptığı demoyu bir müzik magazin dergisine gönderdiğinde Pepsi TV reklamında gitar solosunu çaldı ve gitar çalan eli görüntülenecek şekilde oynamayı başardı. Daha sonra Shrapnel ile ilk albümü olan Mind’s Eye yayınlanarak 100,000 kopyaya ulaştı. Time Odyssey, Meltdown ve Out Of Nowhere albümleriyle yerini sağlamlaştırdı.

‘99 yılında klavyede; kendisi gibi sağlam bir gitarist olan ancak klavyede de bir o kadar usta olan Tony Macalpine bass gitarda; Satriani, Steve Morse gibi isimlerle çalışmış olan Dave LaRue ile birlikte The Maze albümünü çıkararak büyük ses getirdi. 2003 yılında Michael Schenker’in de bir dönem gitaristliğini yaptığı UFO’ya katılarak You Are Here ve The Monkey Puzzle albümlerini çıkardı. Gerek alternate gerekse de sweep picking tekniklerinde üst seviyede olan Moore melodik anlamda da keyif veren albümlere imza atmıştır. En son 2009 yılında "To The Core" adlı albüm yayınlayan Vinnie Moore, yeniden geleceği Türkiye için özel bir setlist hazırladı.

Ülkemizde hatırı sayılır dinleyici kitlesine sahip Vinnie Moore ikinci kez geldiği Türkiye’de 24 Kasım akşamı İstanbul Jolly Joker İstanbulda, 25 Kasım akşamı da Ankara Yolcu Live’da sahne alacak.

Sanatçı ayrıca İstanbul ve Ankara’da Klinikler düzenleyecek. Vinnie Moore klinikleri ile ilgili detaylı bilgi ayrıca verilecek.

Diskografi :
Mind's Eye (1986)
Time Odyssey (1988)
Meltdown (1991)
Out of Nowhere (1996)
The Maze (1999)
Live! (2000)
Defying Gravity (2001)
Vinnie Moore Collection: The Shrapnel Years (2006)
To The Core (2009)
www.mood-pro.com - Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. - Etkinlik düzeni ayaktadır. - Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT