Virtü - Öz Türküler

Virtü - Öz Türküler

Tarihler: 22 Aralık 2015 Salı ~ 22 Aralık 2015 Salı 22 Aralık 2015 20:30

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 56.00 TL 2. Kategori - 45.00 TL 3. Kategori - Tam 39.00 TL İndirimli 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2015 ~ Ara 22, 2015
Dört müzisyeni bir araya getiren yepyeni, özgün bir proje "Virtü-Öz Türküler", 22 Aralık'ta İş Sanat'ta sizlerle buluşuyor.

Solist: Kubat
Piyano: Hüseyin Sermet
Klarnet: Hüsnü Şenlendirici
Kontrabas: Fora Baltacıgil

İş Sanat'ta farklı kültürlere ait iki müzik türünü ve bu topraklara ait dört müzisyeni bir araya getiren yepyeni, özgün bir proje doğuyor! "Virtü-Öz Türküler" bir tarafta geleneksel müziklerin ustaları Kubat ve Hüsnü Şenlendirici, diğer tarafta ise klasik müzik sahnesindeki güçlü temsilcilerden Hüseyin Sermet ve Fora Baltacıgil ile hayata geçiyor. 

Türk halk türkülerinin sevilen yorumcusu Kubat, halk müziğine olan sevdasını modern bir yorumla birleştiren özgün çalışmalarıyla tanınıyor. Hüsnü Şenlendirici ise Türk müziğini caz ve dünya müziği gibi türlerle ustaca harmanlayan çalışmaları ve nefes kesen icrasıyla hiç şüphesiz bugün klarnetin markası... Diapason d'Or ve MIDEM Classical Award gibi pek çok uluslararası ödüle sahip Hüseyin Sermet, zengin yorum gücüyle ve piyanistik hünerleriyle dünyaca ünlü prestijli orkestraların ve seçkin festivallerin sıkça tercih ettiği solistlerden biri... Fora Baltacıgil de başarısını ve yeteneğini Berlin Filarmoni, New York Filarmoni ve Münih Filarmoni gibi dünyanın en saygın orkestralarıyla çalışarak ispat eden genç kontrbas sanatçısı...

Anadolu'nun dört bir yanından türkülerin Batı müziği tınılarıyla buluşacağı Virtü-Öz Türküler, sanatseverleri Türkiye'nin 7 bölgesini kapsayan müzikal bir gezintiye çıkaracak. İç Anadolu'dan başlayarak farklı yörelere uğrayan ve İstanbul'da biten bu keyifli yolculukta ses, klarnet, piyano ve kontrbasın sıra dışı birlikteliğinin yanı sıra her biri kendi alanında dünya çapında ses getirmiş dört müzisyenin tek bir ruhta birleşen muhteşem yorumlarına tanık olacaksınız. 

Batı ezgilerinin türkülerle ahenkli ve virtüözik bir sentezi olan bu heyecan verici projede; Erzurum'un Sarı Gelin'inden Selanik Türküsü'ne, Karadeniz türküsü Anan Varmidur'dan Ege türkülerine uzanan zengin bir repertuvar dinleyenlerle buluşacak. 

Kubat'ın güçlü sesi ve sanatçıların usta ellerinde hayat bulan Virtü-Öz Türküler, sizlere şimdiye kadar duyduklarınızdan çok farklı bir müzikal deneyim sunacak.

- Geç gelen izleyiciler, yalnızca ilk alkış arasında salona alınır.- Çocuk etkinlikleri dışında, 7 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. Cihazların gösteriden önce vestiyere teslim edilmesi önemle rica olunur. - Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT