Vitaly Pisarenko-İstanbul Resitalle

Vitaly Pisarenko-İstanbul Resitalle

Tarihler: 09 Ocak 2018 Salı ~ 09 Ocak 2018 Salı 09 Ocak 2018 20:00

Yer: Sakıp Sabancı Müzesi the Seed

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL 2. Kategori - 180.00 TL 3. Kategori - 150.00 TL 4. Kategori - 130.00 TL Ayakta - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sakıp Sabancı Cad. No:42 Emirgan Sarıyer İstanbul

Telefon: 012 277 22 00

Faks: 0212 229 49 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 9, 2018 ~ Oca 9, 2018
Dünyanın Dört Bir Yanından Sıra Dışı Virtüözlerle Bugüne Kadarki En Zengin Sezon Sizleri Bekliyor!

Franz Liszt Uluslararası Piyano Yarışması "Birincilik" ve Leeds Uluslararası Piyano Yarışması "Üçüncülük" ödüllerinin sahibi "Genç F. Liszt" olarak gösterilen dahi piyanist Vitaly Pisarenko, 11. Sezon'da İstanbul Resitalleri'nde!

New York Times "Üstün yetenekli piyanist!" sözleriyle övdüğü 1987 Kiev doğumlu Rus piyanist Vitaly Pisarenko'nun ismi 2008'de kazandığı Franz Liszt Uluslararası Piyano Yarışması zaferi sonrası 25'den fazla ülkeyi kapsayan dünya çapında resital ve konserleri ile klasik müziğin en prestijli salonlarında yer almaya başladı. 

İlk resitalini 6 yaşında veren sanatçının, Kiev'de başlayan müzik eğitimini Moskova ve ardından Tchaikovsky Konservatuarı takip etti. Tchaikovsky Konservatuarı mezuniyeti sonrası Rotterdam Codarts Konservatuarı ve İtalya'da Oxana Yablonskaya ile devam eden müzik çalışmalarının son durağı Dmitri Alexeev ile Londra 'Royal College of Music' oldu. Vitay Pisarenko, ayrıca Almanya'daki Uluslararası F.Liszt Piyano Akademisinde Elisabeth Leonskaya ile de çalışma fırsatı buldu.

Bugüne kadar resital ve konserler verdiği ülkeler arasında Almanya, İtalya, Fransa, Macaristan, Polonya, Avusturya, İsviçre, İngiltere, Norveç, Belçika, Brezilya, İsrail, İspanya, Çin, Japonya, Güney Kore, A.B.D. gibi ülkeler; yer aldığı festivaller arasında Flanders Basilica Festivali, Berlin Uluslararası Müzik Festivali, Delft Oda Müziği Festivali, Varşova'da Beethoven Festivali, Arjantin'de Ushuaia Festivali, Polonya'da Uluslararası F. Chopin Piyano Festivali, Amsterdam'da Grachtenfestival, St. Petersburg'da Diaghilev Festivali ve Bolzano'da Busoni Festivali gibi önemli referanslar yer alıyor.

Londra'da "Wigmore Hall" ve "Cadogan Hall", Viyana'da Musikverein, Tokyo'da "Tokyo Opera City", Rotterdam'da "De Doelen Concert Hall", Buenos Aires'de "Teatro Colon", Budapeşte'de "The Palace of Arts" Şangay'da "Shanghai Concert Hall", Güney Kore'de "Seoul Arts Centre" gibi salonlarda sahneye çıkan Vitaly Pisarenko'nun aynı sahneyi paylaştığı orkestralar arasında ilk akla gelen isimler ise Kuzey Hollanda Senfoni Orkestrası, Polonya Ulusal Filarmoni Orkestrası, Moskova Senfoni Orkestrası, Brno Filarmoni Orkestrası ve KBS Senfoni Orkestrası. TROMP Uluslararası Müzik Yarışması Birincisi Heath Quartet de sanatçının oda müziği çalışmalarında aynı sahneyi paylaştığı isimlerden.
İstanbul Resitalleri 2017-2018 Sezonu diğer konserleri için lütfen tıklayınız.

İstanbul Resitalleri “Sıradışı Sanatçılar” Demektir.

-Resitaller, tam belirtilen saatte başlar ve kapılar kapanır.-Alkış arasında kapılar açılmaz. -Geç kalan konuklar resitalin ikinci yarısını izleyebilirler.-Ara verilmeyen resitallerde bu uygulama yapılamamaktadır. -Konukların resital başlama saatinden en az 30dk. önce salonda bulunmaları önerilir.  -İstanbul Resitalleri, tarih sanatçı ve yer değişikliği yapma hakkını saklı tutar. -12 yaşından küçükler alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT