Volga Tamöz

Tarihler: 13 Ekim 2011 Perşembe ~ 13 Ekim 2011 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: eelence

Adres: Meşrutiyet Cad. No: 83 Asmalımescit / İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0534 632 01 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2011 ~ Eki 13, 2011

Bu kışın en iyi 10 gece klubünden biri seçilen Özgür Aras ‘ın eelence’si birbirinden ünlü isimleri Dj kabininde ağırlamaya devam ediyor. 13 Ekim Perşembe gecesi eelence Dj kabininde Türkiye’nin en başarılı prodüktörlerinden Volga Tamöz olacak.

Genç yaşına rağmen 15 yıldır pek çok albüme besteci, aranjör, müzik direktörü ve prodüktör olarak imza atan Volga Tamöz, Türk pop müziğine yön veren isim olarak tanınıyor. Bugüne kadar Ajda Pekkan, Bengü, Mirkelam, Serdar Ortaç, Hande Yener, Mustafa Sandal, Atiye, Sibel Can, Burcu Güneş, Hadise gibi birçok star isimle çalışan Volga Tamöz’ün şarkıları müzik piyasasına damgasını vuran işlerden oluşuyor.

13 Ekim Perşembe gecesi, eelence’nin DJ kabinine geçecek Volga Tamöz, bu gece için özel olarak hazırladığı repertuarıyla eelence müdavimlerini coşturacak. Müzik dünyasının birçok ünlü isminin de katılacağı bu gece sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT