Volkan Topakoğlu Trio

Volkan Topakoğlu Trio

Tarihler: 12 Eylül 2022 Pazartesi ~ 12 Eylül 2022 Pazartesi 21:30 - 23:55

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 120 TL

Nereden Alınır: https://nardisjazz.com/

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

2 Yorum:

istanbul.net.tr Eyl 12, 2022 ~ Eyl 12, 2022
Volkan Topakoğlu Trio

İstanbullu basçı, besteci ve eğitimci Volkan Topakoğlu 2015 yılında ilk albümü ‘Birdenbire’yi yayınladı.

On yaşında klavye ve gitar çalarak başladığı müzik eğitimine İstanbul Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde piyano ve çello çalışarak devam eden Volkan on dört yaşındayken basgitarist olan ağabeyinin etkisiyle caz müziğine ilgi duymaya başladı. Liseden mezun olduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü’nde Basgitar dalında Kâmil Erdem’in öğrencisi olarak buradan mezun oldu. Katıldığı çeşitli atölyelerde ve özel derslerde Jacek Niedziela-Meira, Bronislaw Suchanek, Drew Gress ve Carlo DeRosa ile çalıştı. Estonya’nın Tallinn şehrinde yapılan Nomme Caz Festivali’nde 13. Jazz Artist Jazz Bassist Yarışması’nın finalisti olan Volkan Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde kulüplerde, caz ve müzik festivallerinde çeşitli gruplarla ve projelerle yer aldı. Ulusal televizyon ve radyo kanallarında, ve pek çok albümde caz, rock, pop ve halk müziği kayıtlarında bulundu. 2017 yılında İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile solist olarak çaldı. Medea tragedyasından uyarlanan “Teessür” oyununa solo kontrbas için yazdığı müzik ile Yeni Tiyatro Dergisi 7. Emek ve Başarı Ödülleri “En İyi Müzik” kategorisinde aday gösterildi. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı’nda Kompozisyon alanında yüksek lisans derecesine sahip olan Volkan, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Doktora öğrencisi, aynı zamanda Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü’nde ise öğretim görevlisidir.

Volkan Topakoğlu (b),
TBA

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Tebrikler başarılarının dünya çapında olması dileklerimle..
Çok sevdiğim yeğenimin Biyografisi 'ndeki yazılan başarılı sanatçı ve eğitici çalışmalarının devamında da başarılar dilerim.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT