Volume Dergisi 5 Yaşında - Buz - Demirhan Baylan - Kurban

Tarihler: 17 Mart 2009 Salı ~ 17 Mart 2009 Salı - Saat: 21:00

Yer: Balans Jolly Joker

Ücret: 13,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Balans

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 70 20 - www.jollyjokerbalans.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2009 ~ Mar 17, 2009
SESİNİ YÜKSELT
VOLUME DERGİSİ 5 YAŞINDA
KURBAN, BUZ ve DEMİRHAN BAYLAN KONSERLERİ

Türkiye’nin ilk ve tek müzik teknolojileri dergisi Volume, 5. doğumgününü 17 mart Salı günü Jolly Joker Balans’da tüm okuyucuları, yazarları ve sektörün önde gelenleri ile birlikte müthiş performanslarla dolu bir parti ile kutluyor. 2004’te başladığı yayın hayatına aralıksız devam eden Volume, yaş gününü kutlarken KURBAN, BUZ, ve DEMİRHAN BAYLAN da geceye özel performansları ile partiye renk katacaklar. Volume dostlarını sürpriz hediyelerin de beklediği gecenin başlangıç saati ise 21.00. Sizde bu geceye katılın volume’süz kalmayın.

KURBAN
1995 yılında Outside adı ile kurulan ve bu isim altında ingilizce şarkılar çalan grup 1997 yılında ismini Kurban olarak değiştirdi ve aynı yıl Roxy Müzik Yarışması` na katılarak 3.oldu. 1999 yılında Metallica` nın Ali Sami Yen Stadı`nda verdikleri konserde alt grup olarak yer alıp, Metallica` dan önce çok başarılı bir konser verdiler.
1999 yılının Mart ayında ilk albümleri olan Kurban` ı piyasaya sürdüler. Ardından eski gitaristleri Umut Gökçen` in Amerika` ya göçmesi ile gitarist değiştirdiler ve son iki albümde yer alan Özgür Kankaynar ile yola devam kararı aldılar. Sert ve İnsanlar albümleri ile müzik hayatlarına kaldıkları yerden devam ettiler.
Son büyük canlı performanslarını ROCKİSTANBUL 2005`te Megadeth` in alt grubu olarak yaptılar. Grup Haziran 2005 itibariyle, tüm yükün Deniz Yılmaz` ın üzerine binmesi ve son albümleri İnsanlar` ın bir ayda sadece 25.000 kopya satması sebebiyle dağıldığını açıkladı. Ayrı ayrı devam ettikleri müzik kariyerlerine 31 Aralık 2006 tarihi itibariyle tekrar bir araya gelerek son veren grup tekrar birleşmelerinin ardından, 2007 nin ilk aylarında turneye çıktı. Deniz Yılmaz` ın askere gitmesi sebebiyle 25 Şubat 2007` den sonra 15 aylık bir ara veren KURBAN, onun askerden dönüşü ile birlikte konserlerine tekrar başlamıştır.

BUZ
Grup; 2002 yılının haziran ayında Emre Özlüer, Özer Kırçak, Cem Güney ve Tercan Şener tarafından kuruldu. 2005 yılı temmuz ayı itibariyle Tarkan Gözübüyük ile birlikte albüm çalışmalarına başlayan grup 3 ay süren yoğun çalışmaların ardından kayıt için stüdyoya girdi. Mine Erkaya Studio da 6 hafta süren kayıtlar ekim ayı sonunda tamamlandı. 2005 yılının son günlerinde Pasaj Müzik bünyesinde kurulan Birinci Records ile anlaşan grup ilk videosunu Hakan Utangaç yönetmenliğinde “Yalnızlık” isimli şarkısına çekti. Ardından sırasıyla Nefretim Kederimden ve Omzundaki Yük şarkılarına video çeken grup, yine Tarkan Gözübüyük önderliğinde ikinci stüdyo albümünün çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz günlerde Uzay Heparı anısına yayınlanan “Sonsuza” adlı albümde “Vurulduk” yorumuyla müzik severlerin beğenisini kazanan grubun bu şarkıya çektiği video da müzik kanallarında yayınlanmaya başladı. Etkileyici canlı performansı ile dikkat çeken BUZ, konserinde ilk albümünden şarkıların yanı sıra yeni şarkılarını da müzikseverlerle paylaşıyor.

DEMİRHAN BAYLAN - GURUBUNUZ KİM?
Şarkı yazarlığı, ses tasarımı ve bas gitaristlik... Demirhan Baylan bu üç konuyu harmanlayıp sahneye tek kişilik bir performans koyuyor. Müzikal olarak tarzlardan tarzlara atlayarak bir buçuk saatlik bir ses sineması oluşturuyor. Teknoloji çağının bir garip ozanı olarak tüm enstrümanlarını kendi çaldığı, seslerini tasarladığı kayıtlı müzik eşliğinde bas gitarını çalıyor ve hikâyelerini anlatıyor.
DEMİRHAN BAYLAN - ÖZGEÇMİŞ
Şarkı yazarı, ses mühendisi... Profesyonel müzik hayatına Bulutsuzluk Özlemi ile başladı. Berklee College of Music ses mühendisliğinden mezun oldu. Sadece meraklılarının takip edebildiği sistemin arkasından dolaşıp puan alan bir çok albümü vardır (en son "2008; The Fool Is The Devil"). Konu hakkındaki fikirlerini özetlediği bir de kitap yazmıştır ("Wolpadinga"). Ağırlıklı olarak Rock ve Cazla ilgilenmekte ve bir çok müzik projesinde hali hazırda aktif olarak yer almaktadır.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT