Walk off the Earth - Nouvelle Vague "Dawn of Innocence"

Tarihler: 25 Haziran 2012 Pazartesi ~ 25 Haziran 2012 Pazartesi Saat: 19:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: VIP Ayakta - 220.00 TL, Sahne Önü Ayakta - 112.00 TL, Tam - 56.00 TL Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Küçükçiftlikpark Gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2012 ~ Haz 25, 2012

Pozitif Günler Sunar: 25 Haziran’da Nouvelle Vague “Dawn of Innocence” müzikal kabaresi ve öncesinde “Walk off the Earth” Küçükçiftlik Park’ta!

Eşsiz bir sahne şove izlemek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat!

Pozitif Günler kapsamında ilk gerçekleşecek konserde, 25 Haziran Pazartesi gecesi Fransız grup Nouvelle Vague, özel kabare şovu “Dawn of Innocence” – Masumiyetin Doğuşu- ve öncesinde Gotye’nin “Somebody That I Used to Know” parçasına yaptıkları eşi benzeri olmayan coverla Youtube’da 100 milyonun üzerinde hit almayı başaran Kanadalı grup “Walk Off the Earth” müzikseverlerle buluşacak.

Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine ulaşan Nouvelle Vague, Pozitif Günler kapsamında kışkırtıcı ve seksi bir show ile izleyicilerle buluşacak. Paris, Milano ve Londra Moda haftalarında adını sıkça duyduğumuz ünlü tasarımcı Jean Charles de Castelbajac’ nin yönetmenliğini yaptığı “Dawn of Innocence” adlı müzikal izleyeciler için görsel bir şov tadında. Vokallerde Mareva Galanter ve Adrienne Pauly’nin bu müzikal için özel olarak hazırlanmış çekici kostümlerinden, seks ve ölüm üzerine işlenen diyaloglarına kadar erotik öğeler içeren performansın yanı sıra, egzotik dansların yer aldığı bu unutulmayacak gösteride enerji seviyesi ikiye katlanacak.

Bu çok özel kabarenin öncesinde ise Gotye’nin “Somebody That I Used to Know” parçasına yaptıkları eşi benzeri olmayan coverla Youtube’da 100 milyonun üzerinde hit almayı başaran Kanadalı grup“Walk Off the Earth” müzikseverlerle buluşacak.

Jean Charles de Castelbajac Hakkında:

28 Kasım 1949 yılında doğan Fas asıllı ünlü tasarımcı, moda ve tasarım dünyasıyla annesinin kurduğu Ko and Co şirketinde çalışmaya başlayarak tanıştı. 1969’daki ilk moda şovunu Led Zeppelin konseri eşliğinde tanıttı. Yer bezleri, sünger gibi alışagelmişin dışında kullandığı malzemelerle renk kattığı koleksiyon büyük ilgi odağı olmayı başarmıştı. Tasarımlarının yanı sıra çalıştığı isimlerle de ünlenen JC de Castelbajac, bugüne kadar Sex & The City’nin yıldızı Sarah Jessica Parker’dan, Papa Jean Paul II’e kadar birçok ünlü isim için tasarladığı kıyafetlerle adını duyurdu.

2009’da Paris La B.A.N.K. Galerisi’nde açtığı “Tyranny of Beauty” adlı serginin yanı sıra Londra’nın ünlü Selfridges mağazalarının vitrin tasarımlarını da üstlenerek yeteneklerinin sınırlı olmadığını kanıtladı.

Walk Off the Earth Hakkında:

2006 yılında kurulan Kanadalı beş müzisyenden oluşan Walk Off the Earth, sıradışı yeteneklerini şarkılarında, düşük bütçeli müzik videolarında ve milyonlarca hit alan coverlarında gösteren bir indie grubu. Hiçbir plak şirketinin yardımı olmadan belli bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Walk Off the Earth, grubun beş üyesinin bir gitarı çalarak coverladıkları Gotye’nin “Somebody That I Used to Know” şarkısı ile Youtube’da 100 milyonu aşan hit aldılar. Grubun 2007’de çıkardıkları ilk albüm olan “Smooth Like a Stone on the Beach”i 2010’da çıkardıkları “My Rock” albümü izledi. Walk Off the Earth, üçüncü stüdyo albümlerini Eylül 2012’de Columbia Records’tan çıkaracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT