Wan-na Friday Parties - DJ John Graham

Tarihler: 19 Aralık 2008 Cuma ~ 19 Aralık 2008 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Wan-na

Nereden Alınır: Wan-na

Adres: Meşrutiyet Cad. No:151 Tepebaşı, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 17 94 – 244 59 22

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2008 ~ Ara 19, 2008

“Wan-na Friday Parties” - DJ JOHN GRAHAM

Uzakdoğu mutfağının lezzetlerini keyifli bir ortamda misafirlerine sunan Wan-na, yemek sonrası tadına doyulmaz saatler yaşatıyor. Wan-na 3 yıldır, Cuma geceleri, dünyanın en ünlü DJ’lerine ev sahipliği yaptığı “Wan-na Friday Parties” ile her kış sezonuna damgasını vurmayı başarıyor.

Nisan 2009’e kadar sürecek olan “ Wan-na Friday Parties” 19 Aralık Cuma gecesi Dj John Graham ile başlıyor. Wan-na’da 19 Aralık Cuma gecesi JOHN GRAHAM performans sergileyecek.
İstanbul Doors Organization tarafından düzenlenen ve sabah 04:00’e kadar süren “Wan-na Friday Parties” de her Cuma gecesi Murat UNCUOĞLU ve Wan-na Resident DJ Doğuş Cihan ile birlikte, dünyanın ünlü DJ’leri performans sergiliyor.

19 Aralık 2008 Cuma gecesi Wan-na’da, underground club müziğin en önemli isimlerinden olan aynı zamanda prodüktör, şarkıcı ve DJ kimliklerini birleştiren John Graham dinleyenleri ile buluşacak.
wanna@istanbuldoors.com
www.istanbuldoors.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT