We Care

Tarihler: 23 Haziran 2012 Cumartesi ~ 23 Haziran 2012 Cumartesi 21:00

Yer: Küçük Beyoğlu - Beck's

Ücret: Ayakta - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çagri Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satis Noktalari, www.biletix.com ve Küçük Beyoğlu - Beck's

Adres: Yeşilçam Sokak No:14 Taksim Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2012 ~ Haz 23, 2012

Uluslararası Lions Kulüpleri'nin Gençlik hareketi olarak faaliyet gösteren ve gençlerin görev aldığı bir sivil toplum kuruluşu olan Leo Kulüplerinin amacı, gençlere değerlerimizi öğretmek, toplum düzenini korumaya destek olmak, herkese saygı göstererek yaşamayı benimsetmek, gençleri liderlik vasıflarıyla donatmak ve onlara olanak sağlamaktır.

Çevresinde olup bitene duyarlı, yardım etmeyi amaç edinmiş Türkiye’de bulunan tüm Leo’lar ortak bir projeye imza atıyorlar. 23 Haziran gecesi KafePi Group’un desteğiyle yapılacak özel geceden elde edilecek tüm gelir, sosyal yaşamlarında bizlerden daha çok desteğe ihtiyacı olan engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne aktarılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT