We Jazz Bodrum

Tarihler: 25 Ağustos 2017 Cuma ~ 25 Ağustos 2017 Cuma 25 Ağustos 2017 17:30

Yer: Şakir Başaran Teknesi

Ücret: 1. Kategori - 110.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 25, 2017 ~ Ağu 25, 2017
Hindi Zahra ve Karsu konserleriyle harika bir başlangıç yapan Bodrumluların yeni caz festivali We Jazz Bodrum müzikseverlere bu sefer de denizin üstünde olağanüstü bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor!

25 Ağustos Cuma gününden itibaren her cuma saat 17.30'da Bodrum Limanı'ndan hareket edecek olan Şakir Başaran teknesinde muhteşem Akvaryum Koyu'nda denize girebilir, arkadaşlarınız ve yeni arkadaşlarınızla sohbet ederken gün batımını izleyebilirsiniz.

25 Ağustos akşamında güneş Sebastian Burneci'nin trompetiyle batacak! Bu keyifli Bodrum akşamındaki etkinlikte tekne seyir halindeyken Romanyalı trompetçi Sebastian Burneci quarteti ile birlikte yer alacak. National Music Olimpics birincilik ödülü bulunan usta trompetçi, özgün Pink Floyd yorumlarından caz standardlarına varan zengin repertuarıyla dinleyenlere denizin ortasında eşsiz bir deneyim yaşatacak.

Davulda Marius Ciupitu, trombon ve piyanoda Florian Radu ve bassta Razvan Cojanu yer alacak. Konseptiyle fark yaratan bu konser, Bodrum'un en sevilen etkinliklerinden biri olmaya aday!

We Jazz Bodrum'un teknede gerçekleşecek olan bu etkinliği Romen Kültür Ateşeliği, Karnaval Media Group ve Pegasus Havayolları tarafından destekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT