WhoMadeWho

Tarihler: 23 Ekim 2010 Cumartesi ~ 23 Ekim 2010 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Tamirane

Ücret: Ayakta: 30,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Tamirane

Adres: Kazım Karabekir Cad. No:1 İstanbulsantral Eski Silahtarağa Elektrik Santrali, Eyüp İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 311 73 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2010 ~ Eki 23, 2010

Electronica, Indie Rock, Disco Punk gibi müzik türlerini ustaca biraraya getiren, çarpıcı ve kışkırtıcı canlı performanslarıyla bilinen Danimarkalı üçlü WhoMadeWho, geçen yıl Tamirane’de verdiği konserden sonra 23 Ekim 2010 Cumartesi akşamı Miller’ın katkılarıyla tekrar Tamirane’de. Olağanüstü bir vokal, kuvvetli ve insanı yerinden oynatan bir bas, ritmik bir gitar ve müziğe tüm gücüyle eşlik eden bir davulla, WhoMadeWho, dans ve eğlence garantili unutulmaz bir performans vaat ediyor.

Neredeyse benzersiz denilebilecek olağanüstü sesli vokalist ve basçı Tomas Hossding, vokalist, besteci ve gitarist Jeppe Kjellberg ve davulcu Tomas Barford’un 2003’de biraraya gelerek kurduğu WhoMadeWho, Alman disco plak şirketi Gomma Records’dan çıkan, “Out the Door”, “Space to Rent” gibi birçok single’dan sonra, 2005 ve 2009’da çıkan başarılı iki albüm ve sayısız konserle sadık ve hatırı sayılır bir dinleyici kitlesi edindi. LCD Soundsystem, Daft Punk, Hot Chip gibi tanınmış gruplarla sahneyi paylaşan WhoMadeWho, 2007’de İspanya’nın en büyük festivali “Benicassim”de Klaxons grubu yerine festivalin ana grubu olarak 20.000 izleyici karşısında sahne aldıktan sonra geri çevrilemez bir yükselişe geçti.

60ların “Psychedelia”sını, 70lerin “Stoner Rock”ı, 80lerin “Mutant Disco”su ve 90ların “Electronica”sını kendilerine has bir şekilde biraraya getirip özgün “sound”larını yaratan Danimarkalı üçlü WhoMadeWho, geçen yıl Tamirane’de verdiği konserde olduğu gibi yine dans garantili unutulmaz bir performans sergileyecek.

Muhteşem konser öncesi ve sonrasında Lounge o2 ve İstanbul’un önde gelen DJ’lerinden UHR pikapların başında olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT