Woodkid

Tarihler: 01 Mayıs 2012 Salı ~ 02 Mayıs 2012 Çarşamba - Saat: 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 33.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2012 ~ May 2, 2012

Yönetmen, fotoğrafçı, müzisyen, söz yazarı... Fransa’nın parlayan yıldızı, on parmağında on marifet Yoanna Lemoine ya da sahne adıyla Woodkid, bu sene 15. yılını kutlayan Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 1 ve 2 Mayıs tarihlerinde Babylon’da.

Vitrinini Cannes Lions ve Eurobest gibi festivallerden aldığı ödüllerle dolduran Lemoine, Moby’nin Mistake, Katy Perry’nin Teenage Dream, Taylor Swift’in Back to December ve Mystery Jets’in Dreaming of Another World videolarının altına imza attıktan sonra başlattığı bağımsız projesi Woodkid ile müzik camiasındaki yerini sağlamlaştırdı. Sanatçının; 2011’de çıkarttığı Iron isimli EP ile aynı adı taşıyan parçaya İngiliz top model Agyness Deyn işbirliğiyle çektiği epik video klibi, oldukça ses getirdi.

Son olarak, Lana Del Rey’in listeleri zorlayan parçası Born to Die’a çektiği kliple adından söz ettiriyor. Kasım ayında merakla beklenen yeni albümü The Golden Age’in müjdesini veren Woodkid, İstanbullu dinleyicilerle ilk kez buluşacak.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Babylon uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.
Kapı Açılış: 20.30
Woodkid: 21.30


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT