XJAZZ: Memento-Ercüment Orkut

Tarihler: 12 Aralık 2015 Cumartesi ~ 12 Aralık 2015 Cumartesi 12 Aralık 2015 20:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Stüdyo

Ücret: Tam 35.00 TLÖğrenci 30.00 TLEtkinlik Günü 45.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2015 ~ Ara 12, 2015
Berlin'in en büyük ve en kapsamlı caz festivali XJAZZ Festival, İstanbul'u ziyaret ediyor!

"Ön tanıtım niteliğindeki bu etkinlik, 2016 XJAZZ Istanbul Festivali'nin mesajını taşıyor. Kabak & Lin ve Gülbaba Müzik işbirliğinde ve Goethe Institute Istanbul desteğiyle düzenlenen XJAZZ Festival, Istanbul ve Berlin müzik dünyası arasında düzenli olarak gerçekleşecek olan fikir alışverişlerinin başlangıcını temsil ediyor. Bunununla birlikte Türkiye, Berlin'de düzenlenecek XJAZZ Festivali için ortak ülke statüsünde olacak.

Her iki şehirden birçok sanatçının hali hazırda yakın ilişki içerisinde olması sebebiyle program içerisinde yer alacak sanatçıların belirlenmesi pek de zor olmadı ve ortaya, Günter Sommer & Tolga Tüzün, MadenÖktemErsönmez, Studnitzky Quartet, Soyut Boyut, Komfortrauschen, Ercüment Orkut 'Low Profile', Barış Demirel ve Memento'dan oluşan bir program çıktı. Berlin, son birkaç senedir uluslararası alanda oldukça güçlü etkileşimler yaşıyor ve bu sebeple, XJAZZ'in jazz müziğine dair güncel yaklaşımı elektronik doğaçlama ve yeni klasik müzik gibi alanları da kapsama alanına alıyor.

Goethe Institut Istanbul, Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Coop ve Roxy desteğiyle 10-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek bu etkinlikle XJAZZ Istanbul 2016 öncesinde sizlere Festival'in tadımlık bir versiyonunu sunmak istedik."

Memento (DE)
Ercüment Orkut 'Low Profile' (TR)

- Yerler numarasız oturmalıdır.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT