XXF Very Very French Festival: Sebastien Tellier

Tarihler: 05 Kasım 2014 Çarşamba ~ 05 Kasım 2014 Çarşamba 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Normal Dönem - 56.00 TL Sınırlı Sayıda Avantajlı Dönem - Tükendi - 44.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2014 ~ Kas 5, 2014

Fransa'nın elektronik/pop ilahı Sébastien Tellier, XXF Very Very French Festival'ın açılış konseri için 5 Kasım'da Babylon'da...

Hipnotik ve çılgın bakışları, kayıtsızca uzattığı saçları ve saykedelik bir evrenden fırlamış gibi görünen kıyafetleriyle ilk bakışta dünyayı kurtaracağını haykıran bir mesihi andırıyor olsa da, Sébastien Tellier kusursuz bir elektronik/pop ilahından başkası değil. Mojo, Q, Clash gibi en prestijli müzik yayınlarının ayakta alkışladığı, hatta kimilerinin yaşayan en iyi müzisyenlerden biri olarak işaret ettiği Sébastien Tellier aynı zamanda Eurovision'da Fransa'yı temsil edecek kadar kitsch bir çılgın. Geçtiğimiz yıl ayaklarımızı yerden kesip, ütopik hayallere dalmamıza sebep olan Confection'ı takip eden son stüdyo albümü L'Aventura için çıktığı dünya turnesi kapsamında İstanbul'da XXF izleyicisi ile buluşacak olan Tellier, Robert Wyatt, Syd Barrett ve Serge Gainsbourg gibi efsanevi isimlerin enerjisini günümüze taşımayı başarıyor.

Nihilist bir progresif rock grubu üyesi olan babasının etkisinde büyüyen Sébastien, ilk demo kayıtlarının Air üyeleri Nicolas Godin ve Jean-Benoit Dunckel'ın dikkatini çekmesinden sonra kült plak şirketi Record Makers ile el sıkışarak profesyonel müzik alemine adım attı. Pop dünyasına fantastik bir boyut getiren ilk albümü L’incroyable Vérité, sonrasında adeta bir klan haline gelen hayran topluluğu oluşturan sanatçı, 2005 tarihli Politics ve bir yıl sonra yayınlanan akustik albümü Sessions ile kendine has bir dünya yarattı. Zaman ve mekan algısını unutturan nouveau klasiği La Ritournelle bugün hala radyoların en çok çaldığı şarkılardan biri. Canlı performanslarının çarpıcı etkisiyle tanınan Tellier, kuşkusuz Babylon'u dolduracak olan takipçileri üzerinde sürpriz bir göktaşı etkisi yaratacak.

"Mösyö Tellier günümüz pop müziğini kışkırtıp etkilemeye devam ediyor." –Dazed

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT