Yakaza Ensemble 2011´i Konserle Açıyor

Tarihler: 04 Ocak 2011 Salı ~ 04 Ocak 2011 Salı - Saat: 20:30

Yer: Oyun Atölyesi

Nereden Alınır: www.oyunatolyesi.com

Adres: Dr. Esat Işık Cad. No. 15 Moda Kadıköy – İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 345 39 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 4, 2011 ~ Oca 4, 2011

Geleneksel enstrümanlarla elektronik tınıları birbiri içine geçiren ve enstrüman zenginliğiyle dikkat çeken Yakaza Ensemble A.K. Müzik’ten çıkan A’Mak-ı Hâyal albüm konseriyle 4 Ocak 2011’de Oyun Atölyesinde!

Ceren Erendor (viyolonsel, yaylı tanbur), Eray Düzgünsoy (afgan rebabı,dombra, kudüm), Fakih Kademoğlu (ney, shakuhachi, saron) ve Ömer Sarıgedik’ten (elektronikler, bas) oluşan Yakaza Ensemble albümleri ‘Amak-ı Hayal’ henüz dinleyiciyle buluşmadan verdiği konserlerle adından söz ettirmiş, geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmıştı.

Albümün çıkışıyla Türkiye sınırlarından taşan topluluk prestijli festivallere konuk olarak kabul edildi. 2 Ekim’de Almanya’da düzenlenen Ruhr Trienalle kapsamında konser veren Yakaza Ensemble, 6 Kasım’da ise, Macaristan’da düzenlenen World Music Festival’de sahneye çıktı!

Her iki konserde de büyük ilgi gören topluluk önümüzdeki yıl için Finlandiya, Japonya, Amerika, Avusturya ve Slovakya’dan konser teklifleri aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT