Yalın

Tarihler: 21 Kasım 2014 Cuma ~ 21 Kasım 2014 Cuma 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: Tam 56.00 TL İndirimli 46.00 TL Öğrenci 26.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2014 ~ Kas 21, 2014
Yalın

Aşkın sesi Yalın, sürpriz projesiyle İş Sanat'ta!

2004 yılında çıkış şarkısı "Zalim" ile herkese "Ellerine Sağlık" dedirten Yalın'ın bol ödüllü ilk solo albümü, 4 ay gibi kısa bir sürenin sonunda 500 bin satış barajını aştı. Yalın'ın klipleri, MTV World Chart Express listelerinde 1 numaraya yükseldi. 

Nisan 2005'te ilki gibi "Yılın En Çok Satan Albümleri" arasına giren ikinci stüdyo albümü Bir Bakmışsın'ı çıkaran aşk şarkılarının vazgeçilmez ismi Yalın, şu ana kadar yaptığı en iyi şarkı diye adlandırdığı ve yine bir hit olan "Keşke" ile uzun süre müzik listelerini salladı. Sanatçı, sonraki albümleri "Her Şey Sensin", "Ben Bugün" ve "Sen En Güzelsin" ile ise müzikal duruş ve çizgisini daha da zirveye taşıdı. 

Bugün Türkiye'de kendi söz ve bestelerini seslendiren en kuvvetli yorumcular arasında yer alan Yalın, bu özel konser için müziğin ustalarını ilk kez aynı sahnede bir araya getiriyor. Çok özel isimlerin Yalın'a eşlik edeceği gecede en sevilen Yalın şarkılarının bambaşka yorumlarına şahit olacaksınız. Bu özel geceye tanıklık etmek için yerlerinizi şimdiden ayırtın.

- Geç gelen izleyiciler yalnızca ilk alkış arasında salona alınır. (Salona alınan izleyiciler kendi yerlerine geçme imkânları yoktur.) İlk alkışı kaçıran izleyiciler gösteri arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan gösterilerde izleyici salona alınmaz.
- Çocuk etkinlikleri dışında, 7 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.
- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.
- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. Cihazların gösteriden önce vestiyere teslim edilmesi önemle rica olunur.
- Öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileriyle İş Bankası iştirakleri çalışanları için yalnızca 3.kademede uygulanır.
- İndirimli biletler, Biletix Perakende Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi ve İş Sanat Kültür Merkezi Gişesi'nden alınabilir.
- Öğrenciler için sınırlı sayıda indirimli bilet yalnızca İş Sanat Ana Gişesinde satılmaktadır. Her bir öğrenci, öğrenci kimliği göstermek şartıyla her etkinlik için bir adet bilet satın alabilir.
- Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT