Yann Tiersen

Tarihler: 11 Temmuz 2010 Pazar ~ 11 Temmuz 2010 Pazar - Saat: 18:00

Yer: Küçükçiftlik Park

Ücret: Normal: 79,00 TL Sahne Önü: 123,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Küçükçiftlik Park gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:5 Maçka İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 247 71 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2010 ~ Tem 11, 2010

YANN TIERSEN
Her ne kadar albümlerini hazırlarken birçok önemli müzisyenle çalışsa da Yann kayıtlar sırasında entrümanların çoğuna kendi hayat veriyor. Fransa’nın en büyük müzik dehaları arasında gösterilen Yann Tiersen, ilk albümü ‘La Valse Des Monstres’ı 1995 yılında yayınladı. Ardından gelen ‘Rue Des Cascades’ (1996), dünya çapında tanınmasını sağlayan ‘Le Phare’ (1998), ‘Tout Est Calme’ (1999) ve ‘L’absente’ın (2001) ardından Yann Tiersen fenomenini yaratan eser geldi : ‘Le Fabuleux Destin d’Amelie Poulain’, ya da bizdeki adıyla ‘Amelie’. Ünlü yönetmen Jean-Pierre Jeunet’nin şaheseri olarak kabul edilen ‘Amelie’ senaryo, yönetimi ve oyunculuğu kadar eşsiz Yann’ın imzasını taşıyan müzikleriyle dünya çapında ses getirdi. ‘Amelie’, 2002 yılında Yann Tiersen’e ‘En İyi Film Müziği’ dalında César ödülünü kazandırdı. Aynı yıl ise Dünya Film Müzikleri Ödülleri’nde (WSA) Yann Tiersen ‘Yılın En İyi Orjinal Film Müziği’ ödülünü kucakladı.

Dünyanın dört bir yanında verdiği konserlerin ardından Yann Tiersen, 2004 yılında ‘Goodbye Lenin’ (Elveda Lenin) filminin müziklerine imza attı. Ödül geleneği bu filmde de devam etti. Yann, bu defa da Alman Film Ödülleri’nde onurlandırıldı.

Üretme tutkusu Yann’ı bu defa da Ouessant adasına sürükledi; son albümü olan ‘Les Retrouvailles’ı yarattı. Özellikle Jane Birkin’in seslendirdiği ‘Plus d’Hiver’ ve Tindersticks’ten Stuart Staples imzalı ‘A Secret Place’, bu albümü Yann Tiersen’in olgunluk eseri haline getiren çalışmaların başında yer alıyor.

Uzun lafın kısası, günümüzün en özel müzisyenlerinden biri, onunla aynı dili paylaşan ve yetenekli müzisyenlerden oluşan orkestrasıyla 11 Temmuz akşamı İstanbul’da.

Konser düzeni ayaktadır. Belirtilen saat kapı açılış saatidir. Organizasyonun programda değişiklik yapma hakkı saklıdır. Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. Etkinlik her türlü hava koşullarında gerçekleşecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olun. Bilet iadesi yapılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT