Yaşar

Yaşar

Tarihler: 21 Şubat 2017 Salı ~ 21 Şubat 2017 Salı 21 Şubat 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: 1. Kategori - 130.00 TL 2. Kategori - 110.00 TL 3. Kategori - 90.00 TL 4. Kategori - 70.00 TL 5. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2017 ~ Şub 21, 2017
Zorlu PSM, yeni sezonda da yerli sahnemizin değerli isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Yaşar, 21 Şubat’da Ana Tiyatro’da hayranlarıyla buluşacak!

Yakın bir zamanda "Vestel Gururla Yerli" konserleri kapsamında Zorlu PSM’de sahne alan ve büyük bir ilgiyle karşılanan Yaşar, 21 Şubat akşamı yine özel bir konsere imza atıyor. Yaşar "Resim'li konser" adını verdiği performansını Ertuğrul Ateş ile birlikte farklılaştırıyor. Dünya çapında önemli bir ressam olan Ertuğrul Ateş, Yaşar konser verirken  sahneden ve şarkılardan esinlenerek aynı anda ve sürede sahnede bir tablo yapıyor olacak. 1996 yılında çıkardığı Divane’yle müzik kariyerine başlayan Yaşar Kuşlar, Kumralım, Birtanem, Acıtmıyor Sevdan, Hayırdır İnşallah gibi sevilen şarkılarıyla Zorlu PSM Ana Tiyatro’da yerini alıyor.

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT