Yavuz Akyazıcı Trio

Tarihler: 13 Ekim 2016 Perşembe ~ 13 Ekim 2016 Perşembe 13 Ekim 2016 22:00

Yer: Living Room

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Caferağa Mah. Arayıcıbaşı Sok. No:9 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 405 2 404

Faks: 0216 405 2 414

Web: http://www.livingroom.com.tr

E Posta: info@livingroom.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2016 ~ Eki 13, 2016
Caz sanatçısı Yavuz Akyazıcı, 13 Ekim'de Living Room sahnesinde müzikseverlerle buluşuyor.

Yavuz Akyazıcı, New York caz sahnesinde 17 yıl ünlü müzisyenlerle efsane olmuş caz kulüplerde beraber konserler verdikten sonra, Türkiye'ye dönüp Teoman, Göksel, Duman gibi sanatçıların popüler şarkılarını 50'lerin Amerikan caz standartları formunda yorumladı.

'Bu Aşk Fazla Sana', 'Depresyondayım' ve 'Güzel Bir Gün' ve daha onlarca popüler şarkıyı dinleyebileceğiniz Turkish Jazz Standards albümleriyle Amerika’nın en saygın haber ve kültür sanat radyosu olan NPR'a konuk oldu. Caz müziğe başladığı yıllarda John Coltrane’le bas çalan Reggie Workman'ın sınavına tabii tutulup New York’taki The New School Jazz Performance bölümüne giriş yapan Yavuz Akyazıcı, yıllar içinde beraber çaldığı Patricia Barber, Billie Harper, Matt Wilson, Eric Person gibi müzisyenlerle, Birdland, Knitting Factory, Smalls, 55 Bar gibi efsane kulüplerin yanı sıra, JVC Jazz Festival, Baku Jazz Festival, Charlie Parker Jazz Festival gibi uluslararası caz festivallerinde konserler verdi.

Amerikan caz standartlarının doğuş konsepti olan dönemin popüler şarkılarının caz olarak yorumlanmasını Türkçe şarkılara uyarladığı Yavuz Akyazıcı Project - Turkish Standards ile büyük ilgi çeken sanatçı, ayrıca kendi bestelerinden oluşan ve Türkiye'nin tanınmış caz müzisyenleriyle birlikte çaldığı kendi albümleriyle de konserlerine devam ediyor.

- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.-Living Room uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT