Yavuzfest 2016

Yavuzfest 2016

Tarihler: 25 Temmuz 2016 Pazartesi ~ 25 Temmuz 2016 Pazartesi 30 Temmuz 2016 13:00

Yer: Parkorman

Ücret: - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, 34398, Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 285 95 47 - 48

Faks: 0212 258 26 48

Web: http://www.parkorman.net

E Posta: info@parkorman.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2016 ~ Tem 25, 2016
Türk rock müziğinin altın çocuğu Yavuz Çetin’in anılacağı 3. Yavuz Çetin Müzik Festivali, 30 Temmuz'da Parkorman’da gerçekleşiyor.

14'üncü ölüm yıldönümünde sanatçı arkadaşları ve sevenleri tarafından düzenlenen gece de Kaan Tangöze, Büyük Ev Ablukada, Korhan Futhacı ve Kara Orkestra, Kurtalan Ekpres, Murat İlkan, Ogün Sanlısoy, Pentagram, Sahte Rakı gibi Türk müziğinin birbirinden önemli isimleri yer alacak.

Olağanüstü yeteneğiyle kısa müzik serüveninde milyonları etkisi altına alan, Türk rock müziğinin gelmiş geçmiş en iyi gitar virtüözü olarak anılan, Hendrix'in ruhunu taşıdığı iddia edilen ve aramızdan çok erken ayrılan Yavuz Çetin, ölümünün 14’üncü yılında sevenleri ve arkadaşları tarafından müzikle anılacak.

Beste ve söz çalışmalarıyla da milyonları etkisi altına alan, Türkiye'nin büyük değerlerinden Yavuz Çetin, anısına düzenlenen festivalle rock müzik dünyasındaki unutulmaz yerini  bir kez daha sağlamlaştıracak.

Blues müziğe olan hayranlığı, kariyerinin önemli adımlarından birini atacağı, 1990 yılında Batu Mutlugil, Sunay Özgün ve Kerim Çaplı ile beraber Blue Blues Band grubunu kurmasına vesile oldu. Çoğunlukla 1970’li yılların rock ve blues şarkılarını ‘cover’layan grupta Yavuz Çetin hem gitar çaldı hem de vokal yaptı.

Fuat Güner ile tanışmasının ardından stüdyo müzisyenliği hayatı başlayan Çetin’in gitarıyla eşlik ettiği sanatçılar arasında İzel, Kıraç, Soner Arıca, Turgut Berkes ve Göksel gibi isimler var. Göksel’in ‘Sabır’ adlı parçasında Talkbox kullanmasıyla Türkiye’de ilk Talkbox kullanan gitarist ünvanına sahip oldu.

İlk albümü “İlk”i 1997’de Ercan Saatçi ile yaptığı çalışmalar sonrasında çıkaran Yavuz Çetin’in bu albümdeki ‘Erkeğin Olmak İstiyorum’ şarkısı Sinan Çetin’in Propaganda adlı filminde kullanıldı.

İkinci albümü “Satılık” için TMC Film Müzik ile anlaşması dahilinde 1999’da stüdyoya giren Çetin, albümün sevenleriyle buluşmasına şahit olamadan 15 Ağustos 2001’de hayata veda etti. 

3. Yavuz Çetin Müzik Festivalinde yer alacak sanatçılar
Büyük Ev Ablukada (Akustik)
Flört
Gür Akad
Kaan Tangöze
Kıvılcım Ural
Korhan Futacı ve Kara Orkestra
Kurtalan Ekpres 
Murat İlkan & Metin Türkcan (Akustik)
Ogün Sanlısoy
Pentagram
The Ringo Jets
Sahte Rakı
Yavuzcan Çetin & Onur Konukları

- Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Mekan kapı açılış saati: 13:00- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir.- Etkinlik alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek etkinlik alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.- Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT