Yedi Tepe`den Yedi Kıta`ya İstanbul`un Ritmi Konseri - Sezen Aksu - Burak Kut

Tarihler: 03 Aralık 2009 Perşembe ~ 03 Aralık 2009 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Lütfi Kırdar UKSS

Ücret: 1. Kategori: 250,00 TL, 2. Kategori: 200,00 TL, 3. Kategori: 100,00 TL, 4. Kategori: 75,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com

Adres: Darülbedai Cad., No: 1, Harbiye İstanbul Harbiye İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2009 ~ Ara 3, 2009

20:00 Kapı Açılışı
21:00 ÇEV Temsilcisinin Konuşması
21:15 Programın Başlaması
İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası & Berklee College of Music Öğrencileri
Emir Çerman - Solo Performans
Burak Beşir - Solo Performans
Bulut Gülen - Michelle Walter Performans
Ekin Cengizkan - Solo Performans
Burak Kut - Konuk Sanatçı
Sezen Aksu - Konuk Sanatçı
ÇAĞDAŞ EĞİTİM VAKFI "GENÇ YETENEKLER" PROJESİ
YEDİ TEPE’DEN YEDİ KITA’YA İSTANBUL’UN RİTMİ KONSERİ

Genç Yetenekler Projesi ile başta müzik olmak üzere resim, edebiyat ve diğer kültür sanat alanlarında yetenekli gençleri tespit edip, dünya çapında önemli kültür ve sanat elçileri olması yolunda destekleyen Çağdaş Eğitim Vakfı, "Yedi Tepe’den Yedi Kıta’ya İstanbul’un Ritmi" Konseri ni Sayın Feyyaz Berker`in katkıları, KÜSAV desteği ve Türkpetrol Vakfı işbirliğiyle gerçekleştiriyor.

ÇEV Yönetim Kurulu Üyesi ve Genç Yetenekler projesi Genel Koordinatörü Berrin Yoleri’nin organizasyonunda 3 Aralık’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde organize edeceği konserden elde edilecek gelir halen öğrenimlerine Berklee College of Music’de devam eden Bulut Gülen, Burak Beşir, Ekin Cengizhan ve Berklee College of Music`in İstanbul seçmelerinde burslu olarak öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerin eğitimine destek amaçlı kullanılacak. ÇEV Genç Yetenekler Projesine Sezen Aksu ve Burak Kut desteği….

Çağdaş Eğitim Vakfı’nın evsahipliği yapacağı gecede ; Berklee College of Music’te öğrenimine devam eden Emir Çerman, Bulut Gülen (trombon), Burak Beşir (flüt) ve Ekin Cengizhan (davul-vurmalı çalgılar) İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası eşliğinde kendi bestelerinin yanı sıra, kendi yorumlarını katarak düzenledikleri Sezen Aksu ve Burak Kut’un bazı parçalarını da seslendirecekler. Berklee College of Music adına Başkan Yardımcısı David Mckay ‘ın de hazır bulunacağı gecede konuk sanatçılar Sezen Aksu ve Burak Kut İstanbul Devlet Senfoni orkestrası eşliğinde bu eserleri seslendirerek öğrencilere destek olacaklar.Çağdaş Eğitim Vakfı davetlisi olarak kompozitör Tibor Pustzai de bu gecede gönüllü olarak orkestrayı yönetmek için Türkiye’ye geliyor.

Çağdaş Eğitim Vakfı ve Genç Yetenekler Projesi hakkında:

Çağdaş Eğitim Vakfı; 1994 yılında, bütün insanlarımız için daha iyi yaşam seviyesi umuduyla yola çıkmış, akademisyen, sanatçı, iş adamı v.b. tarafından, ulusal eğitim alanında yaşanan sorunlara çözüm üretmek, aklın ve bilimin yol göstericiliğini benimsemiş, insan haklarına saygılı, Cumhuriyetin değerlerini özümsemiş nesillerin yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuş bir vakıftır. Bugüne kadar eğitim, öğretim, kültür-sanat, sağlık alanlarında çok sayıda projeler gerçekleştiren ÇEV yılda 1500 öğrenciye eğitim olanağı sağlamaktadır.

Çağdaş Eğitim Vakfı “Genç Yetenekler Projesi” ile başta müzik olmak üzere resim, edebiyat gibi kültür ve sanat alanlarında yetenekli gençleri tespit edip, onları, dünyada ve Türkiye’de önemli kültür ve sanat elçileri olma yolunda desteklemeyi amaçlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT