Yeni Yıl Konseri: Strauss Gala

Yeni Yıl Konseri: Strauss Gala

Tarihler: 04 Ocak 2018 Perşembe ~ 04 Ocak 2018 Perşembe 04 Ocak 2018 20:30

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 184.00 TL 2. Kategori - 128.50 TL 3. Kategori - Tam: 88.00 TL İndirimli: 78.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 4, 2018 ~ Oca 4, 2018
İş Sanat’ın geleneksel Yeni Yıl Konseri’nde, sahnede yine müzik, eğlence ve dans dolu şovlarıyla Johann Strauss Orkestrası var.

Johann Strauss Orkestrası
John Rigby Şef
Corinne Cowling Soprano
Nicky Spence Tenor
Koreografi: Alexandra Worrall
Dans: Johann Strauss Dansçıları

40 yılı aşkın süredir, izleyicisine, 19. yüzyıl Viyana'sının zarafet ve romantizmini yaşatmayı amaçlayan benzersiz bir teatral deneyim sunan topluluğun şefliğini John Rigby üstleniyor. Avustralyalı soprano Corinne Cowling ve İskoç tenor Nicky Spence ise en sevilen romantik valsler ve neşeli polkalar eşliğinde gecenin konuklarını keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Görkemli dönem kostümleri içerisindeki yetenekli dansçılar tarafından icra edilecek şovun koreografisi ise Alexandra Worrall imzalı. Yeni yıla, Strauss Gala ile, harika bir başlangıç yapma fırsatını kaçırmayın.

- Geç gelen izleyiciler yalnızca ilk alkış arasında salona alınır. (Salona alınan izleyicilerimizin kendi yerlerine geçme imkânları yoktur) İlk alkışı kaçıran izleyicilerimiz gösteri arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan gösterilerde izleyici salona alınmaz. - Çocuk etkinlikleri dışında, 7 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. Cihazların gösteriden önce vestiyere teslim edilmesi önemle rica olunur. - Öğrenci, öğretmen, 65 yaş üstü izleyiciler, İş Bankası mensup ve emeklileriyle İş Bankası iştirakleri çalışanları için yalnızca 3. kademede uygulanır.- İndirimli biletler, Biletix Perakende Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi ve İş Sanat Kültür Merkezi Gişesi’nden alınabilir.- Öğrenciler için sınırlı sayıda indirimli bilet yalnızca İş Sanat Ana Gişesinde satılmaktadır. Her bir öğrenci, öğrenci kimliği göstermek şartıyla her etkinlik için bir adet bilet satın alabilir.- Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT