Yeni Yıl Konseriyle, Yeni Umutlara

Yeni Yıl Konseriyle, Yeni Umutlara

Tarihler: 08 Ocak 2017 Pazar ~ 08 Ocak 2017 Pazar 08 Ocak 2017 16:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Ana Tiyatro

Ücret: VISA Platinum Kategori: 190.00 TL1. Kategori - 190.00 TL2. Kategori - 160.00 TL3. Kategori - 130.00 TL4. Kategori - 100.00 TL5. Kategori - 70.00 TL - - - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2017 ~ Oca 8, 2017
Klasik müzik konseri “Yeni Yıl'da 'Yeni Umutlar” Zorlu PSM'de!

Zorlu PSM, dünyanın farklı kıtalarından, farklı ülkelerinden gelen genç opera sanatçılarının üstün yeteneklerini göstererek ünlü operalardan aryalar söyleyecekleri, hep birlikte bu operaların çeşitli bölümlerini seslendirecekleri klasik müzik konseri 'Yeni Yıl Yeni Umutlar’la 2017'yi karşılıyor.

8 Ocak 2017'de Ana Tiyatro'da gerçekleşecek etkinlik, ülkemiz müzikseverleriyle ilk defa, bu denli genç olmalarına karşın, Moskova'da Bolşoy Tiyatrosu, Dresden'de Semperoper ve benzeri çok önemli opera sahnelerinde sahneye çıkmakta olan sanatçıları buluşturacak.

Uzun yıllar Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Başrejisörlüğü ve Uluslararası İstanbul Opera Festivali sanat yönetmenliği gibi görevleri üstlenen, yurt içinde ve yurt dışında sahnelediği operalarla ödüller kazanan Prof.Yekta Kara'nın sanat yönetmenliğini yaptığı konserde, 6 ülkeden gelen 7 solist ve onlara eşlik edecek olan Antonio Pirolli yönetimindeki 'Bosphorus Sinfonietta' orkestrası, yeni yılın ilk günlerinde sizlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Ankara Devlet Opera ve Balesi ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nde genel müzik direktörlüğü yapmış bulunan, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası başta olmak üzere ülkemizin seçkin orkestralarıyla farklı şehirlerde konserler vermiş olan Antonio Pirolli, yurt dışında da önemli opera kurumlarında, festivallerde sahne almış bir orkestra şefi. İtalyan asıllı şef, 'Yeni Yıl Yeni Umutlar'da da 'Bosphorus Sinfonietta' orkestrası ve dünyanın gerçekten dört bir yanından gelen, en büyük opera sahnelerinde sahneye çıkmakta olan bu çok genç ve başarılı solistlerin bulunduğu konserin şefliğini üstlenecek.

Mozart, Verdi, Wagner, Çaykovski gibi ünlü bestecilerin operalarından en güzel parçaların sunulacağı 'Yeni Yıl Yeni Umutlar' konserinde sahne alacak solistler:

Kanada'dan Emily Dorn (soprano), Litvanya'dan Maria Lobanova (soprano), Türkiye'den Burcu Hancı (soprano) ve Gürkan Gider (tenor), Hırvatistan'dan Jelena Kordic (mezzosoprano), Güney Afrika'dan Khanyiso Gwenxane (tenor) ve Yunanistan'dan Alexandros Stavrakakis (bas).

Zorlu PSM, ünlü operalardan aryaların dünyanın 6 farklı ülkesinden gelen 7 solist tarafından seslendirileceği 'Yeni Yıl Yeni Umutlar' konseriyle 2017'ye coşku ve umut içinde merhaba diyor.

- Bu etkinlikte Visa Platinum Kategorisi bulunmaktadır. Bu kategoriden alacağınız biletler ile performans öncesinde VIP alanında ağırlanma ayrıcalığından yararlanabilirsiniz.- VISA Kategori Yükseltme sadece Pazar günleri geçerlidir.- Öğrenci biletleri Zorlu PSM gişelerinden satılmaktadır.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- 8 yaş altındaki seyirciler salona alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT