Yılbaşı Gecesi Eğlenceyi Özgürce Yaşamak

Tarihler: 31 Aralık 2010 Cuma ~ 31 Aralık 2010 Cuma - Saat: 22:30

Yer: Xlarge Club İstanbul

Ücret: Giriş : 60 TL (İki İçki Dahil), Stand ( Beş kişi Bir Şişe ABS veya JB) : 500 TL, Loca ( On kişi Üç Şişe ABS veya JB):1.500 TL

Adres: Kallavi Sokak No.12 Beyoğlu / İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 49 43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2010 ~ Ara 31, 2010

Xlarge Club İstanbul gece eğlence hayatına gireli ikinci senesi.Bu süre içersinde İstanbul daki gece hayatına bambaşka bir tarz ve özgürce eğlence keyfi getirdi.Bu iki yıl içersinde binlerce kişi bizimle birlikte eğlendi ve her seferinde bambaşka bir tad aldı.Her zaman yenilik ve sürprizlerle karşılaşarak heyecan dolu eğlence yaşadık.Çok farklı eğlence anlayışımızla değişik konsept Partiler, Geceler Ve Konserler yaptık ve bu çok başarılı gecelerden sonra çok beğeni ve takdir aldık.

Xlarge Club İstanbul siz severlerimizi ve dostlarımızı düşünerek bu Yılbaşı gecesinde de müthiş bir Yılbaşı Partisi düzenledik ve gecenin konsept partisi MASK.

MASK Partisine çok farklı dekor ve süsleme hazırladık,bambaşka bir atmosfere ve mekana gelmiş olacaksınız.MASK Partisine bambaşka süper şovlar ve gösterşler hazırladık.

Bu Yılbaşı Partisinde herkesin bir maske ile gelmenizi önemle rica ediyoruz.Ama biz sizin için yinede tedarikli olacağız.

Yılbaşı Partisi Maske Balosuna Özel Şovlar ::

Mask Specıal Show
Dragqueens Show
Go Go Boys Show
Surprıse Show

10 Kişiye Bir Yıllık V.I.P. Kartı Hediye Edilecektir...(Gecenin En Şık Kişilerine Ve En İyi Maske İle Gelen 10 Kişiye)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT