Yılbaşı Konseri: Strauss Gecesi

Tarihler: 13 Aralık 2011 Salı ~ 14 Aralık 2011 Çarşamba - Saat: 20:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 100 TL - 90 TL - 75 TL - İndirimli: 60 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İş Sanat

Adres: İş Kuleleri 4. Levent İstanbul Acıbadem İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2011 ~ Ara 14, 2011

YILBAŞI KONSERİ: STRAUSS GECESİ
STRAUSS FESTIVAL ORCHESTRA VIENNA
13 Aralık 2011 20:00
14 Aralık 2011 20:00

PETER GUTH, şef
MARA MASTALIR, soprano
DANIEL SERAFIN, bariton

Johann Strauss Jr.’ın en beğenilen yapıtlarından bir seçki

İş Sanat’ın gelenekselleşen “Yeni Yıl Konserleri” bu yıl Aralık ayında “Yılbaşı Konseri” olarak gerçekleşiyor. Viyana’nın köklü ve seçkin senfonik topluluğu Strauss Festival Orchestra Vienna geçen sene gördüğü yoğun ilgi üzerine bu sezon yeniden İş Sanat’a konuk oluyor.

1978 yılında kurulan ve bu yıl 33. yıl dönümünü kutlayan topluluk, bugüne kadar başlıca müzik festivallerindeki sayısız parlak performansları, yankı uyandıran TV konserleri, CD kayıtları, Amerika, Asya ve hemen hemen tüm Avrupa’da verdikleri konserlerle geleneksel Viyana müziğinin otantik yorumcusu olarak benimsenmekte. Geleneğe bağlılığı ve günümüzün mükemmeliyetçilik anlayışıyla birleşen Viyana cazibesiyle tüm dünyada seyirciler ve kritikler tarafından coşkuyla alkışlanan topluluk, gecede en favori temalardan klasik dansın zengin çeşitlilikteki formlarına, sürprizlerle dolu mizahi parçalardan sevilen operet müziklere uzanan zengin ve renkli programıyla seyircileri büyüleyecek.

Konser şef Peter Guth, soprano Mara Mastalir ve tenor Daniel Serafin ve dansçı iki çiftin katılımıyla daha da renklenecek. Her sezon biletleri aylar öncesinden tükenen bu iki muhteşem Strauss konseri için yerinizi şimdiden ayırtın.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT