Yıldızların Altında Eski 45likler Partisi

Tarihler: 12 Haziran 2010 Cumartesi ~ 12 Haziran 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Life Roof Boğaziçi

Ücret: 30,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Life Roof Boğaziçi

Adres: Life Roof Boğaziçi Teknesi, Kabataş İskelesi Benzin İstasyonu Yanında (Dolmabahçeye Doğru) İstanbul Kabataş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2010 ~ Haz 12, 2010

Yıldızların Altında “Eski 45likler Partisi”
Dj Hakan Küfündür

Yıldızların Altında "Eski 45likler" DJ Hakan Küfündür eşliğinde 12 Haziran Cumartesi gecesi Life Roof Boğaziçi Teknesinde!

Bu çok özel gecede Ayla Dikmen`den "Anlamazdın"ı, Semiramis Pekkan`dan "Bana Yalan Söylediler"i söyleyecek, Cici Kızlardan "Delisin", Beyaz Kelebekler`den "Sen Gidince" ya da Şenay`dan "Hayat Bayram Olsa" diyerek yerinizde duramayacak, Belkıs Özener ya da Handan Kara`dan Türk Sineması şarkıları ile unutulmaz Yeşilçam yıllarına geri döneceksiniz.

BİM BAM BOM, SENDEN BAŞKA, DELİSİN, FESUPHANALLAH VE DAHA FAZLASI!

Issız Adam`la yeniden kulaklarımıza yerleşen Ayla Dikmen, Semiramis Pekkan, Hümeyra ve Sibel Egemen ve popüler müzik tarihimizin çok özel sesleri Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer, Erkin Koray, Barış Manço, Gökben, Seyyal Taner, Erol Evgin, Nükhet Duru, Tanju Okan ve daha pek çok isim, hafızalara kazınan şarkıları ve çok sevilen plaklarıyla sizin için hazırlanan özel görüntüler eşliğinde bu partide yanımızda olacak!

BOĞAZ TURU EŞLİĞİNDE ESKİ 45`LİKLER !
İster yetmişli yıllardan Ajda Pekkan, Füsun Önal, Ayla Dikmen, Nil Burak, Semiramis Pekkan, Nil Burak, Cici Kızlar ve Yeliz klasikleri, ister 80`li yıllardan Sezen Aksu, M.F.Ö, Erkin Koray ve Nilüfer klasikleri ve 90`lı yıllarda patlayan Türkçe Pop`un en sevilen örnekleriyle Kenan Doğulu, Burak Kut, Mustafa Sandal, Zerrin Özer, Serdar Ortaç, Mirkelam, Tarkan, Yaşar...

Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için bize 0535 334 47 63 -0554 783 11 23 – 0532 632 72 27 no`lu telefonlardan ulaşabilirsiniz..

DUDAKLARINDA ARZU KOLLARINDA YALNIZ BEN & BİR GÜN BELKİ HAYATTA!
Ve gecenin ilerleyen saatlerinde (02:00 – 03:00) DJ Hakan Küfündür eşliğinde 2000 lerin taptaze isimleri Bengü, Gripin, Demet Akalın, Emre Aydın, Teoman, Nev, Murat Boz, Yalın, Gülşen, Şebnem Ferah, Feridun Düzağaç, Ferhat Göçer, Hande Yener, Murat Dalkılıç, Sıla, Duman ve daha fazlası bir füzyon olarak 12 Haziran Cumartesi gecesi Life Roof Boğaziçi Teknesinde olacak ve gelenler sabahın ilk ışıklarına kadar bu coşkuyu yaşayacak!
Eski 45liklerden günümüze uzanan bu müzik şöleni 12 Haziran Cumartesi gecesi Life Roof Boğaziçi teknesinde eğlenceyi kaçırma!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT