Yıldızlarla Oda Müziği - II

Yıldızlarla Oda Müziği - II

Tarihler: 31 Mayıs 2018 Perşembe ~ 31 Mayıs 2018 Perşembe 31 Mayıs 2018 20:00

Yer: Neve Şalom Sinagogu

Ücret: 1. Kategori - 225.00 TL 2. Kategori - 168.00 TL 3. Kategori - 89.50 TL Öğrenci - 50.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bereketzade Mah., Büyük Hendek Cad No: 61 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212 293 75 66

Web: http://www.nevesalom.org/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 31, 2018 ~ May 31, 2018
Dostlukları ve müzikal işbirlikleri uzun yıllara dayanan Renaud Capuçon ve Gérard Caussé, başarılı konser ve albümlerde birlikte çaldıkları Clemens Hagen ile bu kez İstanbul Müzik Festivali’nde buluşuyor.

Renaud Capuçon keman
Gérard Caussé viyola 
Clemens Hagen viyolonsel

Konser Programı
Ludwig van Beethoven
Yaylı Çalgılar Üçlüsü No. 3 Do minör, op. 9

Wolfgang Amadeus Mozart
Yaylı Çalgılar Üçlüsü için Divertimento Mi bemol Majör, K. 563

*Ara dahil 95’ sürer.

"Dostlukları ve müzikal işbirlikleri uzun yıllara dayanan Renaud Capuçon ve Gérard Caussé, başarılı konser ve albümlerde birlikte çaldıkları Clemens Hagen ile bu kez İstanbul Müzik Festivali’nde buluşuyor. Üç yıldız solist bu konserin ardından Amsterdam Concertgebouw’da aynı programı seslendirecekler ve temmuz ayında Verbier Festivali’nde tekrar bir araya gelecekler.

Fransız kemancı Renaud Capuçon gerek konçerto icraları gerekse çağımızın büyük müzisyenleriyle yaptığı oda müziği çalışmalarıyla günümüzün en heyecan verici virtüözlerinden biri. Bugüne kadar Berlin Filarmoni’den NHK Senfoni’ye, La Scala Filarmoni’den Simon Bolivar Orkestrası’na dünyanın önde gelen orkestralarına konuk olan Renaud Capuçon birlikte oda müziği yaptığı Argerich, Angelich, Barenboim, Bronfman, Wang, Buniatishvili, Grimaud, Pires, Pletnev, Repin, Bashmet ve çellist kardeşi Gautier Capuçon ile de birçok festivalde yer aldı. Sanatçı 2013 yılında kurduğu Aix-en-Provence Paskalya Festivali’nin sanat direktörlüğünü yürütmesinin yanı sıra 2016’da Gstaad Sommets Musicaux Festivali’nin de sanat direktörlüğüne getirildi.

İki yıl önce de festivale konuk olan Gérard Caussé icracıların homojen, uluslararası bir stil geliştirdiği çağımızda, geleneksel Fransız tarzını da hatırlatan kendine has ve duygu yüklü çalışıyla nadir bulunan solistlerden. Viyolanın solo çalgı olarak kabul görmesinde büyük katkısı olan sanatçı, ayrıca klasik repertuvarı yorumlamadaki ustalığıyla Charles Cros Akademisi Büyük Ödülü, Gabriel Fauré Ödülü ve SACEM Büyük Ödülü dahil, pek çok ödül kazandı.

Salzburg doğumlu viyolonselci Clemens Hagen, Mozart’ın dilini en iyi bilen müzisyenlerden biri olarak tanınıyor. Berlin Filarmoni’den Viyana Senfoni’ye, NHK Senfoni’den Houston Senfoni’ye dünyanın belli başlı orkestraları eşliğinde turnelere çıkan sanatçı, kurucusu olduğu Hagen Quartet’in yanı sıra Argerich, Kremer, Schiff, Uchida gibi virtüözlerle oda müziği konserleri de veriyor.

İstanbul Müzik Festivali bu konserle dinleyicilerini ilk kez Neve Şalom Sinagogu’nda ağırlayacak."

* Mekanda yiyecek ve içecek satışı yoktur. 

- Öğrenci biletleri sadece IKSV gişelerinde satılmaktadır.- Öğrenci izleyicilerimizin kontrol için geçerli kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz. - Her ayrı gösterim için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- İzleyicilerimizin konserlere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Geç kalan izleyicilerimizin girişleri ara ve/veya alkış arasında sağlanacaktır Ara olmayan konserlerde geç gelen izleyiciler salona alınmayacaktır. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. - Programda değişiklik yapılmadığı sürece bilet iadesi yapılmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT