yirmi7

Tarihler: 21 Ekim 2016 Cuma ~ 21 Ekim 2016 Cuma 21 Ekim 2016 22:00

Yer: Hayal Kahvesi Kocaeli

Ücret: Ayakta - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2016 ~ Eki 21, 2016
Modern rock ile klasik Türk müziği ezgilerini birleştiren Los Angeleslı bir etnik - rock grubu "yirmi7" 21 Ekim'de  Hayal Kahvesi Kocaeli Sahnesi'nde...

Modern rock ile klasik Türk müziği ezgilerini birleştiren Los Angeleslı bir etnik - rock grubu olarak kurulan "yirmi7", ismini 27 yaşında hayatlarını kaybeden Jimi Hendrix, Jim Morrisson, Janis Joplin, Kurt Cobain ve diğerlerinin anısına "yirmi7"olarak almıştır.

Okan Şarlı (Bas – Vokal), Murat Arıkan (Gitar) ve Saddler Samayoa (Davul) oluşan "yirmi7" Grubu ,Whisky a Go Go, The Viper Room, The House of Blues ve Hard Rock Café gibi dünyaca ünlü mekanlarda sahne aldı. 2011 yılında, ABD'nin en prestijli müzik dergilerinden “Music Connection” tarafından "Top Unsigned Band of the Year" seçilen "yirmi7"'nin 2012 yılında "No Chemical Love" şarkısı "Artists in Music" ödüllerinde "En İyi Indie Rock" şarkısı olarak gosterildi.

Daha sonra single olarak çıkarttıkları "Second Mind" isimli şarkıları ise James Franco ve Heather Graham`in oynadığı "About Cherry" filminde kullanıldı. ABD’de 60.000'den fazla kişinin katıldığı ünlü sanat ve müzik festivali "Burning Man"de "Güzellik, İlham ve Mükemmellik için Burning Man Ödülü" nü de alan grup festivalde sahne de aldı. 2015 yılının son günlerinde Türkiye’de yayınladıkları ilk single olan “Muhtemel Aşk” şarkıları ile dijital platformlarda,radyolarda ve video müzik kanallarında aylarca 1 numarada kalan ve kısa zamanda geniş bir hayran kitlesi edinen "yirmi7" geçtiğimiz aylarda yeni single’ları “Sokak Lambası” nı sevenleriyle buluşturdu.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 20:30, konser saati 22.00’dır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT