Yırtık Uçurtma İstanbul Kemancı Bar Konseri

Tarihler: 10 Nisan 2010 Cumartesi ~ 10 Nisan 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Kemancı Bar

Nereden Alınır: www.yirtikucurtma.com, Kemancı Bar Gişe

Adres: Sıraselviler Cad. No:33/1 Beyoğlu, İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2010 ~ Nis 10, 2010

Yırtık Uçurtma, 2009 yılında yeni single çalışmasının adını verdiği “Hâlâ Yalnız Sen” Türkiye Turnesi kapsamında İstanbul’dan başlayıp yine İstanbul’da sona eren İzmit, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Antalya gibi bir çok ili kapsayan konserlerinin ardından uzun zaman sonra tekrar İstanbul’daki dinleyicileri ile İstanbul’un en eski ve önemli rock mekanlarından Kemancı Bar’da buluşuyor.

Konserlerinde “Yırtık Uçurtma” ve “İki” isimli albümlerinden şarkılar seçen ve, Cem Karaca, Moğollar, Barış Manço, Erkin Koray, Edip Akbayram gibi ustaların şarkılarını başarı ile coverlayan Yırtık Uçurtma, bu süre zarfında yeni çalışmalar içinde olup, 10 Nisan Cumartesi 21:00’da gerçekleşecek konser ve devamında açıklanacak konserler için, samimi ve enerji dolu sahne performansı ve repertuarına katacağı yeniliklerle de dinleyicilerine sürpriz bir performans sergileyecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT