Yok Öyle Kararlı Şeyler

Tarihler: 14 Mart 2018 Çarşamba ~ 14 Mart 2018 Çarşamba 14 Mart 2018 22:30

Yer: Dorock XL

Ücret: Ayakta - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Neşet Ömer Sokak, Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2018 ~ Mar 14, 2018
Yok Öyle Kararlı Şeyler, 14 Mart'ta Dorock XL sahnesinde sizlerle olacak.

Yok Öyle Kararlı Şeyler 2011 yılında Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde kurulmuş alternatif rock grubudur. Ekip; çocukluk arkadaşı olan Erdem Topsakal(vokal/gitar), Ayhan Akbaş(elektrik gitar), Ramazan Kırdım(bas gitar), Çağrı Özer(klavye) ve Boğaç Soydemir(davul) kadrosundan oluşmaktadır.

Evde kaydettikleri ilk şarkılarını internet üzerinden yayınlayan grup 2013 yılında bu demoları Müzik Hayvanı etiketiyle bağımsız bir albümde toplamıştır. Bu süreçte kendisine hatırı sayılır bir dinleyici kitlesi edinen grup 2014 yılına gelindiğinde Serdar Ateşer prodüktörlüğünde ilk stüdyo albümlerini kaydetmiştir. Funorg etiketi ile yayınladıkları aynı adı taşıyan bu albümleri ülke genelinde bir çok sahne ve festivalde seyircileri ile buluşmalarını sağlamıştır. 2015 yılı yazında Sziget Festivali’nde Europe Stage’de headliner olarak sahne alan grup yurt içi ve yurt dışında bir çok festivalin favori performans gruplarından biri haline gelmiştir. 2016 yılında yola Sony Music ile devam etme kararı alan grup; Volkan Gürkan prodüktörlüğünde kaydettikleri son albümleri "Beklenen"i Zorlu PSM’de verdikleri konser ve konsepti kendilerine ait olan “Şarkı Sergisi” ile tanıttı. Üretime ara vermeden devam eden grup bir proje kapsamında yeni single çalışması “Acelesi Yok”un klibi ile dijital ortamda ve TV’de yer aldı. Bu projeyle grubun ilk plağı da şarkının 2 versiyonu ile raflardaki yerini aldı.

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı açılış saati 21:00, konser saati 22:30'dur.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT