Young Gunz

Tarihler: 18 Mayıs 2013 Cumartesi ~ 18 Mayıs 2013 Cumartesi 22:00

Yer: Garajistanbul

Ücret: 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2013 ~ May 18, 2013

garajistanbul & RedBeard agency sunar:
Young Gunz “Amsterdam meets Istanbul” 

Young Gunz
Amsterdam'ın en ünlü marka ve club konseptlerinden Young Gunz, genç dj /prodüktörlerin yeteneklerini sunabilecekleri uluslararası bir platformdur. Dünya çapında düzenlenen etkinliklerde, Hollandalı DJ'ler ülkenin genç yetenekler ile buluşuyor. Etkileyici dekor, yenilikçi teknoloji ve en son “house sound”ları ile Young Gunz 18 Mayıs’ta ilk kez İstanbul’da! 

“A next generation dance experience”
Powered by FG RADIO, Spinnin’ Records & David Lewis

www.younggunz.nl

Julian Jordan

Dünya çapında Hollandalı fenomen, Julian Jordan, hiper yetenekli bir prodüktor. Spinnin Records tarafından keşfedilen Julian, ilk günden itibaren Sander van Doorn, Nicky Romero ve Hardwell gibi büyük isimler tarafından destekleniyor.

“Rock Steady” ve Sander van Doorn ile yaptığı “Kangaroo” dünya çapında çok ses getirdi. Geleceği çok parlak olan Julian Jordan’ın dünya DJ listelerinde en üst seviyelere ulaşması çok da zaman almayacak.

www.julianjordanofficial.com

Mark Junior
Young Gunz’ın daimi Dj’yi Mark Junior, Hollanda'da ve pek çok uluslararası büyük kulüpte performans sergiledi. Prodüksiyonlari Stealth ve Armada gibi önemli markalarla Beatport ve İngiltere DMC listelerinde yer alıyor. Hollanda radyolarından ve Erick Morillo tarafından büyük destek gören Mark Junior’un hikâyesi henüz çok yeni... 

www.facebook.com/markjuniordj

Jennifer Cooke (Vokal)
Jennifer Cooke, Amsterdam doğumlu, Gambiya ve Surinam kökenli genç bir vokalist. Ulusalarasi festival ve kulüplerde canlı performansların yanı sıra, Hed Kandi gibi etkinliklerde olağanüstü sesi ve enerjisiyle  DJ Gregor Salto, DJ Chuckie, Sunnery James ve Ryan Marciano gibi büyük Djler ile sahne paylaşıyor. 

www.jennifer-cooke.com

Jaz von D
Jaz von D son yılların yükselen yıldızı! Sneakerz Muzik, mixmash Kayıtlar, Tüylü ve Kel Cutz ve Ortaya Kayıtlar gibi markalar için bir kaç parça yayınladı. Parçaları Laidback Luke, ve Hardwell tarafından desteklendi. Son prodüksüyonu Sunnery James & Ryan Marciano ile Firefaces (Energy 2013 Anthem) ile listelerde üst sıralarda.Cagin KulacogluKısa sürede pek çok kulüp ve özel partilerde boy göstermeye başlayan Çağın Kulaçoğlu,FG DJ's bünyesinde yer alıyor.Setlerinde ve gece kulübü performanslarında ağırlıklı olarak dance, funky, deep ve progressive house müzik türleri yer alıyor. 

www.fgdjs.net/artist/26/caginkulacoglu

Mert Zeybekçi
Mert Zeybekçi; 15 yaşında profosyonel DJ'lik kariyeri başladı. Genç yaşta bir çok farklı etkinlikte yer alması kendi stilini ve tekniğini yaratmasına ve geliştirmesine yardımcı oldu. Müziğe olan farklı bakış açısı ve enerjisi ile etkinliklerde seçtiği “track”lerle dinleyiciyi büyülüyor. 

www.soundcloud.com/mertzeybekci

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT