Zaga Band

Tarihler: 25 Ekim 2011 Salı ~ 25 Ekim 2011 Salı - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 1. Kategori - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: Büyük Parmakkapı Sok. Afrika Han No:A-B Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 25, 2011 ~ Eki 25, 2011

Yalnız müzik dinleyicisinin değil, televizyon izleyicisinin de çok yakından tanıdığı Zagaband’in henüz yayınlanmadan efsane olmuş albümü “Z Raporu” 17 Mayıs’ta çıktı!

Okan Bayülgen’in sunduğu Televizyon Makinası, Makina ve Disko Kralı programlarının grubu ve ekran yüzü olarak tanınan Zagaband, bu açıdan da dünyada bir ilke imza atıyor! 2002 yılından beri canlı yayında hayranlarının karşısına çıkan ve rock müziğin geniş kitlelerce sevilmesinde büyük katkısı olan grup, Z Raporu’yla misyonunu bir adım ileriye taşıdı.

Bu uzun soluklu serüvenin marşı ise hiç kuşkusuz Machine in My Head! Albümün çıkış parçası olan Machine in My Head, yeni düzenlemesiyle her zamankinden daha sert vurmaya hazırlanıyor!

Şarkının klibi ise bir diğer ilki gerçekleştirerek, grup üyelerinin yanı sıra hayranlardan gelen amatör video performansları da kullanılarak oluşturuldu. Grubun, dinleyicisiyle olan yakın ilişkisini özetleyen bu çalışma da albümden hemen sonra televizyon kanallarında ve internette yayınlandı!

Türkiye’nin en usta müzisylenlerinden Tuncer Tunceli, Yusuf Tunceli ve Murat Çopur’dan oluşan grubun ilk albümü “Z Raporu”ndaki 9 şarkının 8’inin söz ve müziği Tuncer Tunceli’ye ait. Machine in My Head ise Okan Bayülgen, Tuncer Tunceli, Ömer Ahunbay, Hakan Özer ve Ramiz Bayraktar ortak yapımı…

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT