Zara McFarlane

Tarihler: 14 Kasım 2015 Cumartesi ~ 14 Kasım 2015 Cumartesi 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 93.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 43.50 TL 60 yaş üstü bileti - 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2015 ~ Kas 14, 2015

İngilizlerin yeni caz starı Zara McFarlane, 14 Kasım'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşecek etkinlikle müzikseverlerle buluşuyor.

Zara McFarlane: Vokal
Peter Edward: Piyano
Binker Golding: Tenor saksafon
Max Luthert: Bas
Moses Boys: Davul

Caz dünyasının son yıllardaki en genç ve dikkat çekici isimlerinin başında gelen Zara McFarlane, 2011 yılında çıkarttığı Until Tomorrow albümü ile aldığı birçok olumlu eleştiri ve devamında MOBO Ödüllerinde “En iyi Caz Sahnesi” dalında aldığı ödül ile dünya İngiliz cazının son dönemde en yetenekli genci olarak gösteriliyor.

İngiliz şarkıcı Zara McFarlane, Denys Baptiste, Orphy Robinson, Soweto Kinch ve Jazz Jamaica All Stars gibi ünlü isimlerle çalışmıştı. Dünyaca ünlü dj ve müzik yapımcısı Gilles Peterson ile yaptığı, modern caz ve nu-soul tınılarını birleştirdiği albümü ‘Until Tomorrow’ ile de tüm dünyadaki cazseverlerin yakından takip ettiği bir isim haline geldi. Zara’nın kariyer başlangıcındaki anahtar rol ise, şüphesiz ki ünlü müzik yapımcısı, prodüktör Gilles Peterson. Zara, 2010 yılında bir konser sonrası ilk kez tanıştığı Gilles’e bir EP’sini verdi ve aylar sonra Gilles, çok etkilenmiş olacak ki, hemen Zara ile albüm için anlaşmaya vardı. Ve  Zara’nın çıkış albümü olan Until Tomorrow raflardaki yerini aldı.

Zara McFarlane Until Tomorrow’u şu şekilde anlatıyor: “İlk albümde, aynı çizgide ve enstrüman yapısına sahip bir bütünsel ses yaratmaya çalışıyordum. Bu kez ise tamamiyle şarkı sözlerine ve her bir şarkının özenle yapılmış aranjmanlarına odaklandım. Bu büyük bir değişim oldu benim için. Albümün yarısı düetlerle dolu ve birden fazla grupla çalıştım. Eğer bir bütünsellik var ise bu sefer sözlerde saklı: Şarkılar bir kadının hayatındaki yolculuğu temsil ediyor.”

Sanatçı 2014 yılında Brownswood Recordings etiketiyle “If You Knew Her” albümüne imza attı. Herkese caz dinletecek çağdaş bir müzik yapmayı hedeflediğini her fırsatta dile getiren ünlü genç yetenek unutulmayacak bir performans vaat ediyor.

- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.
- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Sınırlı sayıda öğrenci biletleri CRR gişesinden satılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT