Zeliha Sunal

Tarihler: 07 Nisan 2015 Salı ~ 07 Nisan 2015 Salı 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2015 ~ Nis 7, 2015

41 dilde şarkı seslendirebilen Zeliha Sunal, 7 Nisan'da Mask Live Music Club sahnesinde...

Mikrofonla ilk olarak TRT İzmir Radyosu "Çocuk Saati" programında tanıştan Zeliha Sunal, dönemin halk eğitim merkezlerinde aldığı gitar dersleri ile gitar çalmaya başladı. Öğretmen Okulu’nda okurken kurduğu orkestra ile, liseler arası bir çok müzik yarışmasına katıldı ve derece aldı. Uzunca bir süre amatör gruplarda gitar çalıp şarkı söyleyen Zeliha Sunal, profesyonel müzik çalışmasının ilk basamağı olan İzmir'de 5 yıl kendi orkestrası ile çalıştı. 1988 yılında Grup Angora orkestrasıyla çalışmak üzere Ankara'ya giden Sunal, 1988 -1992 yılları arasında bir çok ülke devlet başkanının ağırlandığı devlet organizasyonlarında sahne aldı.

TRT Ankara Televizyonu’nun hazırladığı “Tele Tatil”, “Pazar’dan Pazara”, “24`e Doğru” adlı canlı hazırlanan ve yayınlanan programlarda müzik yapan Zeliha Sunal, TRT Ankara Radyosu "Hafta Sonu" programında orkestra solistliği yaptı.  

1993 yılında İstanbul'a yerleşen sanatçı, Kanal D ve HBB televizyonlarının müzik eğlence programlarında orkestra solistliği yaptı. TRT tarafından yayınlanan "Gece Kahvesi" adlı programda kendi orkestrası Grup Çağrışa ile birlikte çalıştı. TRT İzmir Televizyonu’nun hazırladığı " Hafta Sonu " programında sunucu ve solist olarak yer aldı. TRT 2’de trafik konulu bir programın sunuculuğunu yapan Sunal, TV 8’de yayınlanan "Zeliha ile Her Telden Her Dilden " adlı programın yapımcılığını sunuculuğunu ve solistliğini yaptı. 2009 yılında Flash TV'de "Sihirli Dolap" adlı programı hazırladı ve sundu. 2010 yılında Kıbrıs Yıldızı Şarkı Yarışması'nda müzik direktörlüğü ve jüri üyeliği yaptı. Kendisinin katıldığı yarışmalar arasında; Eurovision, TRT Altın Anten, Altın Güvercin, Onno Tunç, İzmir Şarkı Yarışması, Kahire Şarkı Yarışması, Uluslararası Free Song Festivali, Varna Discovery Şarkı Yarışması yer alıyor.

Sanatçı, TRT Altın Anten Yarışması’ndaki derecesinin yanısıra; Discovery Uluslararası Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi başarıyla temsil ederek en iyi şarkı ve Fidof Özel Ödülü, 8. Uluslararası Kahire Şarkı Yarışması’nda 4.'lük ödülü aldı. Uluslararası Free Song Festivali’nde dünya 2.'si oldu. 2004 yılında Almaata'da gerçekleştirilen İstanbul Günleri’nde ülkemizi temsil etti.

Sunal, bir dönem oyunculuk alanında da yeteneklerini de gösterdi ve "İlişkiler", "Fırtınalar", "Korkusuzlar", "Vesaire Vesaire" adlı dizilerde rol aldı.

Sahnelerdeki başarılı performanslarıyla adından övgüyle söz edilen Zeliha Sunal, ABD, Avrupa, Rusya, Mısır, Bulgaristan, Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Rodos, Kıbrıs gibi pekçok ülkede uluslararası organizasyonlara katılıp, konserler vermeye devam etmektedir.

Sunal’ın repertuvarında; caz standartları, Broadway müzikalleri, film müzikleri, dünya müzikleri, eski yeni Türkçe ve yabancı şarkılar, Latin dans müzikleri dahil olmak üzere, yaklaşık 4000 şarkı yer alıyor ve 41 dilde şarkı söylüyor.

Diskografi:
Sonbahar Şansonları (2000)
Erkekleri Tanıyın (2005)
Rafta Kalmasın (2006)
Antika (2007)
Herşey Çok Güzel Olacak (2009)
Aşk Bana Kalır (2010 – TMC)
Kurbağa Prens (2012 – TMC)
Aldatıldık (2013 – TMC)
Çok Ayıp (2014 – TMC)

- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış saati 21:00
- PDF biletinizi etkinliğe gelirken yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.
- Organizatör firma, uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşulu ile etkinliğe almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT