Zeynep Alasya

Tarihler: 08 Haziran 2011 Çarşamba ~ 08 Haziran 2011 Çarşamba - Saat: 23:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Mask Live Club

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2011 ~ Haz 8, 2011

ZEYNEP ALASYA “SUSKUN”Uzun soluklu bir ön çalışma sonrası “Zeynep Alasya” ilk solo albümü “Suskun”u Rec Müzik prodüktörlüğü ve Seyhan Müzik yapımcılığında yayınladı. Melih Kibar’la biraraya geldiği ilk gün profesyonel müzik hayatı başlayan “Zeynep Alasya”, ilk albümünü, Melki’den ekip arkadaşları Alp Yenier ve Alpay Göltekin’in müzik direktörlüğünde Rec Müzik bünyesinde hazırladı.

“Suskun”da yer alan 11 şarkının 8’inde sözler “Zeynep Alasya” imzası taşıyor.

2008’den bu yana “Suskun” için çalışan “Zeynep Alasya”nın albümünde 11 şarkı yer alıyor. Cemil Durmuş,Tolgahan Kınay ve Gökhan Zincir’e ait sözlerin dışındaki 8 şarkının söz yazarı “Zeynep Alasya”. Tüm şarkıların müzik ve düzenlemelerinde ise Alp Yenier ve Alpay Göltekin’in imzaları yer alıyor. Söz yazarlığı ve yorumculuğunun dışında bir şarkıda da “Zeynep Alasya” besteci olarak karşımıza çıkıyor.

“Suskun”un en önemli özelliği sözleri “gerçek” duygulara ve olaylara dayanan şarkılardan oluşan bir albüm olması. “Zeynep Alasya” yı dinleyenlerin kendinden mutlaka birşeyler bulacağı bu albümde, popdan soft rocka kadar bir çok sounda ve müzikal tada rastlamak mümkün.

İlk klip albümün isim şarkısı “Suskun”a çekildi.

“Zeynep Alasya”nın ilk solo albümü “Suskun”dan ilk video klip albüme ismini veren sözleri Cemil Durmuş’a müziği ve düzenlemesi Alp Yenier’e ait “Suskun”a Baran Gündüzalp tarafından çekildi. 2 günde Elmadağ, Taksim, Beyoğlu, Dolmabahçe, Galata Köprüsü ve Tophane’de çekilen video klipte “Zeynep Alasya”ya Bahar Dalları dizisi oyuncuları eşlik etti. Albüm kartonetinde yer alan “Zeynep Alasya” fotoğraflarını Arıza fotoğrafçılarından Emre Göloğlu çekti. Albümün tüm görsellerinde yaratıcı yönetmen olarak Gökhan Zincir çalıştı. Basın fotoğraflarını ise Berin Yavuzlar‘ın sanat yönetmenliğinde Onur Ercoşkun, Yağmur Yapım’ın Beyoğlu’ndaki platosunda hazırlanan özel dekorlarda çekti. “Zeynep Alasya”nın ilk solo albümü “Suskun” Aralık 2010’un üçüncü haftası müzik marketlerde yerini aldı.

Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT