Zeynep Dizdar

Tarihler: 05 Mart 2010 Cuma ~ 05 Mart 2010 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Otherside Istanbul The Club

Ücret: 28,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Otherside Istanbul The Club

Adres: İstiklal Cad. Zambak Sok. No:2 Kat: 4 Taksim, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2010 ~ Mar 5, 2010

14 Temmuz İstanbul doğumlu olan Zeynep Dizdar ilk albümü "Yolun Açık Ola" ile 1998 yılında profesyonel müzik yaşamına adım attı. Albümdeki "Vazgeç Gönül" adlı şarkısı ile o yıllarda radyo ve müzik listelerinde ilk sıralara yerleşen Zeynep Dizdar, bu şarkı ve albümle birlikte müzik otoritelerinden de tam not aldı.

Müzisyen ve yorumcu kimliğini "Yolun Açık Ola" ile birlikte ispatlayan Zeynep Dizdar, bu muhteşem çıkışın ardından müzik dünyasında yaşanan olumsuzluklar nedeniyle 8 yıl gibi uzun bir süre ara vermek zorunda kalan sanatçı bu yıllar içerisinde piyasaya küsmedi ve birikimini arttırarak birbirinden güzel söz ve bestelere imza attı.

Nihayetinde, Ümit Sayın`ın supervisor olduğu ve Ozan Çolakoğlu`nun prodüktörlüğünü gerçekleştirdiği "İlle de Sen" adını alacak albümün çalışmalarına başladı. Sarı Ev ve Sony BMG ortak yapımı olan bu albüm ile Zeynep Dizdar muhteşem bir çıkış yaptı ve albümde yer alan bir çok şarkı uzun süreler listelerde bir numarada yer aldı.

Prodüktörlüğünü Ozan Çolakoğlu`nun, süpervizörlüğünü ise Dizdar`ın bir önceki albümünde de başarılı işlere imza attığı sanatçı Ümit Sayın`ın gerçekleştirdiği "İlle de Sen"de aynı zaman da albüme adını veren şarkı dahil olmak üzere Ümit Sayın imzalı 7 şarkı yer aldı. 10 şarkılık albümde klipleri de yayınlanan Yok Yok ve Zehir Gibi hitlerin söz ve müzikleri ise Zeynep Dizdar`a ait.

2007 yılı Temmuz ayında ön çalışmaları başlayan son albümü "Sana Güvenmiyorum" ise 01.07.2008 tarihinde müzik marketlerde yerini almıştır. Birbirinden güzel 11 şarkının yer aldığı bu albümün prodüktörlüğünü Ozan Çolakoğlu ve Barış Büyük üstlenmiştir.
Sarı Ev ve Erol Köse ortak çalışması olan albümün aranjelerinin büyük bir kısmı Serkan Dinçer ve Ozan Göktekin imzası taşımaktadır.

Kapı Açılış 23:00
- Bilet fiyatına 1 (bir) yerli içki dahildir.
- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT