Zhang Zuo - Akdeniz Filarmoni

Tarihler: 21 Eylül 2016 Çarşamba ~ 21 Eylül 2016 Çarşamba 21 Eylül 2016 21:30

Yer: Expo 2016 Antalya Kongre Merkezi

Ücret: 1. Kategori - Tam 15.00 TL Öğrenci,Öğretmen,Emekli 10.00 TL Güzel Sanatlar - Konservatuar Öğrencileri 5.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2016 ~ Eyl 21, 2016
Gürer Aykal şefliğinde ve Zhang Zuo eşliğinde performans sergileyecek olan Akdeniz Filarmoni Orkestrası, 17.Antalya Uluslararası Piyano Festivali kapsamında, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla ve THY sponsorluğunda 21 Eylül’de izleyiciyle buluşacak.

Klasik Piyano: Zhang Zuo 

Hakkında
Yaratıcı ve heyecan verici sanatçı Zhang Zuo (“Zee Zee”), önümüzdeki iki sezon için İngiltere’de BBC’nin ‘En İyi Genç Sanatçılar’ programına katılmak için seçildi. Yeni nesil sanatçılar, Londra ve Birleşik Krallık çevresinde BBC konserlerinin prestijli görüntülerini kapsayan, BBC Eadyo 3’te, BBC orkestrasının önderliğinde, binlerce insan için yayımlanmış olan kayıt oturumlarının da dahil olduğu konserler dizisi gerçekleştirmektedirler.

“Teknik hüner ve doğal yeteneğe sahip Zee Zee, gençlik enerjisi yayan, coşku ve cazibe dolu olarak tanımlanmaktadır.” 
- Chinese Gramophone
“Onun yorum ve iletişim kabiliyeti bizi başka bir gerçekliğe taşıyor… Parlak, etkileyici ve hareketli” 
- Belgischer Rundfunk
“Sahip olduğu yaratıcı olgunluk, sade sanatının güçlü, tutkulu ve cazibeli bir temsili olarak görülmektedir.” 
- Los Angeles Times
“Zhang Zuo karşılaştığım en seçkin ve tutkulu piyanistik yeteneklerden biridir.”
- Maystro-  Paavo Järvi

Zee Zee’nin eşsiz müzik yeteneği, 5 yaşında eğitimine başladığı Almanya’da keşfedilmiştir. Hong Kong Filarmoni Orkestrası, Şanghay Filarmoni Orkestrası, Pekin Senfoni Orkestrası, Guangzhou Filarmoni Orkestrası gibi Çin’in önemli orkestralarıyla beraber çalıştıktan sonra, Çin’de en çok aranılan genç sanatçılardan biri oldu. Londra Filarmoni Orkestrası ve Belçika Ulusal Orkestrası’nın da dahil olduğu üst düzey uluslararası orkestralar ile sahne alma başarısı ona, içlerinde Carnegie Salonu, Lincoln ve Kennedy Sahne Sanatları Merkezi, Brüksel’deki Palais des Beaux-Arts ve Moskova Konservatuarı Büyük Salonu’nun da dahil olduğu dünyanın en prestijli mekanlarında performans sergilemesine imkan tanımıştır.

Zee Zee’nin son başarıları arasında, BBC Filarmoni ve BBC Ulster Orkestraları ile birlikte sergilediği performansları yer alıyor. Diğer başarıları ise 2014 Eylül ayında gerçekleşen Ravinia Festivali’nin yanı sıra Cincinnati Senfonisi ve Mendelssohn’s ilk konçertosu Paavo Jarvi’de ile yer almasıdır. 2014 yılının sonbaharında, Zee Zee, kemancı Julian Rachlin ve viyolonselist Lynn Harrell ile birlikte İtalya resital turuna katılmıştır.

Shenzhen Sanat Okulu’nda Dan Zhao Yi ile birlikte piyano eğitimini tamamladıktan sonra sanatsal gelişimine devam etmesi için Petschek Piyano Ödülü’nü kazandığı The Juilliard Okulu’na davet edildi. 2013 Kraliçe Elizabeth Yarışması’nda kazandığı ödülün yanı sıra Çin 1. Uluslararası Piyano Konçerto Yarışması, Amerika’daki Gina Bachauer Uluslararası Sanatçılar Piyano Yarışması ve Krainev Uluslararası Piyano Yarışması’nda aldığı ödüller Zee Zee’nin başarıları arasında yer almaktadır. Şu an Leon Fleisher ile Peabody Enstütüsü’nde eğitim görmektedir. Müzikal rehberlik eğitimi alması konusunda Alfred Brendel tarafından onurlandırılmıştır.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Bu bilet, EXPO 2016 Antalya Alanı’na ücretsiz giriş hakkı vermektedir. Girişler yalnızca Expo 2016 Antalya Kuzey Kapısı’ndan yapılacaktır.- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üstü bilete tabidir. - Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinesi, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Konser Başlangıç: 21:30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT