Zorlu PSM Caz Festivali: Anadolu'nu

Tarihler: 07 Mayıs 2017 Pazar ~ 07 Mayıs 2017 Pazar 07 Mayıs 2017 20:00

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: 1. Kategori - 120.00 TL 2. Kategori - 100.00 TL 3. Kategori - 85.00 TL 4. Kategori - 70.00 TL 5. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2017 ~ May 7, 2017
2009’da gösterime girmesinin ardından Türkiye'de ve dünyada yoğun ilgiyle izlenen Nezih Ünen imzalı belgesel film Anadolu'nun Kayıp Şarkıları, 3-12 Mayıs tarihleri arasında ilk kez gerçekleştirilecek Zorlu PSM Caz Festivali kapsamında 7 Mayıs’ta müziklerinin canlı performansıyla yeniden sahneleniyor.

Bünyesindeki yöresel şarkıların canlı performansı eşliğinde dev perdeye yansıtılacak klipler ve görsellerle Anadolu’nun Kayıp Şarkıları,  Türkiye'nin önemli müzisyenlerini aynı sahnede bir araya getirecek. Anadolu mirası müzikler, batı müziğiyle harmanlanarak izleyenlere eşsiz bir müzik şöleni sunulacak.

Anadolu müziğini tanıtmayı amaçlayan bu projede, farklı yörelerden müziklerin özgün düzenlemelerine birbirinden özel görseller eşlik edecek. Orkestra üyelerinin arasında projenin düzenlemelerini de üstlenen Alp Ersönmez ve Serhat Ersöz ile birlikte İzzet Kızıl, Sarp Maden, Mert Önal, Hasan Gözetlik, Ali Yılmaz, Göksun Çavdar ve Anadolu’nun Kayıp Şarkıları filminin yapımcısı ve yönetmeni olan Nezih Ünen bulunuyor.

Anadolu'nun Kayıp Şarkıları, 3-12 Mayıs tarihleri arasında ilk kez gerçekleştirilecek Zorlu PSM Caz Festivali kapsamında 7 Mayıs’ta müziklerinin canlı performansıyla yeniden sahnelenecek.

Orkestra
Alp Ersönmez - Bas Gitar
Nezih Ünen – Saksafon / Klavye
Sarp Maden - Gitar
İzzet Kızıl - Perküsyon
Serhat Ersöz - Klavye
Mert Önal - Davul
Hasan Gözetlik - Trombon / Klarnet
Göksun Çavdar - Klarnet / Saksofon
Ali Yılmaz - Bağlama
Zorlu PSM Caz Festivali
İstanbul, yeni bir festivale kavuşuyor! Müziğe geniş açıdan bakan, müziğin çok sesliliğini benimseyen Zorlu PSM Caz Festivali; 3-12 Mayıs tarihleri arasında müzikseverlerle ilk kez buluşacak. Zorlu PSM Caz Festivali programı, yakında açıklanacak yerli ve yabancı isimlerle daha da zenginleşecek!

Caz çatısı altında; blues, elektronik, etnik, funk, indie, klasik, pop ve rock müziğin heyecan verici renklerini de kapsayacak Zorlu PSM Caz Festivali; bünyesindeki yan etkinliklerin çeşitliliğiyle birlikte 3-12 Mayıs tarihlerinde şehrin kültür-sanat haritasının merkezi konumuna gelecek.

ABD’li caz davulcusu Brian Blade ve Porto Rikolu caz kontrbasçısı Eddie Gómez’le aynı sahneyi paylaşacak ABD’li efsanevi caz/füzyon piyanisti ve besteci Chick Corea, İskandinav cazının babası olarak tanımlanan Norveçli saksafoncu Jan Garbarek ve Hintli perküsyoncu/besteci Trilok Gurtu, ABD’li soul, rock ve blues şanatçısı Beth Hart, Grammy ödüllü piyanisti piyanist Michel Camilo ve İspanyol flamenko virtüozü Tomatito, çağdaş klasik müzik ve dünya müziğinin en saygın isimlerinden biri olan Alman multi-enstrümantalist sanatçı Stephan Micus, indie-pop, bossa nova ve chamber pop gibi türleri bir araya getiren ABD'li grup Brazzaville, modern oda müziğini drone, post-punk ve Türk folk müziği gibi alt türlerle birleştiren Kanadalı grup Esmerine, Alman prodüktör/besteci ve kavramsal sanatçı Pantha du Prince, Okay Temiz'in caz müziğini doğaçlamayla birleştirirken Türk folklörü ve sufi müziğinden ilham alan projesi Oriental Wind, Nezih Ünen imzalı belgesel film Anadolu’nun Kayıp Şarkıları’nın birbirinden değerli müzisyenler tarafından icra edilecek müzikleri, caz sahnemizin önemli figürlerinden Önder Focan ve Şallıel Kardeşler’in ortak projesi Funkbook, Hologram İmparatorluğu ile ilk albümü Develerle Yaşıyorum’daki başarısını devam ettiren Gaye Su Akyol, Türk pop/rock müziğinin günümüzdeki en başarılı temsilcilerinden Redd, farklı coğrafyaların müziğini bir araya getiren multikültürel proje Gülün / Allulli / De Raymondi ve müzik sahnemizin yeni soluklarından şarkıcı ve şarkı yazarı Esra Kayıkçı; 3-12 Mayıs tarihinde müzikseverlerle buluşacak!

Zorlu PSM Caz Fesitvali; caz çatışı altında müziğin farklı renklerini kucaklayan nefes kesici performanslar haricinde; ev sahipliği yapacağı konsept partiler, değerli konukların katılımıyla gerçekleşecek paneller, farklı konseptlerin işleneceği workshop’lar, geniş yelpazesiyle plak pazarı, açık hava ücretsiz etkinlikleri, film ve belgesel gösterimleriyle İstanbul kültür-sanat hayatında yepyeni bir geleneğin başlangıcını yapacak!

Zorlu PSM Caz Festivali, 3-12 Mayıs tarihleri arasında Zorlu PSM’de!

- 8 yaş sınırı vardır. 8 yaş altı katılımcılar etkinliğe ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT