Zukerman ChamberPlayers

Tarihler: 09 Mayıs 2009 Cumartesi ~ 09 Mayıs 2009 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 26.00 - 17.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30 - www.crrks.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2009 ~ May 9, 2009
Pinchas Zukerman (Keman)
Jessica Linnebach (Keman)
Jethro Marks (Viyola)
Ashan Pillai (Viyola)
Amanda Forsyth (Viyolonsel)

F. Schubert: Yaylı Üçlüsü, si bemol majör, D.471
W. A. Mozart: Viyola Beşlisi, si bemol majör, K.174
Ara
F. Mendelssohn: Viyola Beşlisi, si bemol majör, Op.87

Sanatıyla dünya çapında tanınmış olağanüstü bir yetenek olan Pinchas Zukerman, olgunluk döneminde, genç sanatçılar için daima bir esin kaynağı olmuştur Eğitim ve destekleme yoluyla, genç nesil müzisyenleri motive etme yönünde sürekli olarak çaba gösteren ünlü sanatçı, desteklediği dört genç sanatçıyla birlikte 2002-2003 sezonunda Zukerman ChemberPlayers grubunu kurdu. Grup Ravinia, Aspen, Tanglewood ve Santa Fe Oda Müziği festivalleri dahil olmak üzere, ABD’ndeki en prestijli yaz festivallerinde düzenli olarak sahne almaktadır. Grubun yurt dışında konser verdiği yerler arasında Londra’daki BBC Proms, Amsterdam’daki Concertgebouw, Schleswig-Holstein, Verbier ve Barselona yer almaktadır. Kısıtlı olarak bir araya gelmelerine karşın, grup daha şimdiden 60’ın üzerinde konser ve 4 CD kaydı gerçekleştirdi. Zukerman ChamberPlayers, 2007-2008 sezonunda İsviçre’de Montreux Festivali’ne, Bükreş, Romanya’da Enescu Festivali’ne ve Budapeşte’deki 10. Yahudi Müzik Festivali’ne katıldı ve ABD’nde birçok yerde sahneye çıktı. Grubun yakın zamanda katılacağı etkinlikler arasında, New York 92nd Street Y’de devam eden konser serisi ve Avustralya, Almanya, İsrail, İtalya, Yeni Zelanda, Türkiye ve İngiltere’de konserler ve ayrıca ikinci Güney Amerika turu yer almaktadır. Sony Classics firması Mayıs 2008’de ChamberPlayers’ın en son kaydını piyasaya çıkardı; bu kayıtta Schubert’in Alabalık Beşlisi ve Mozart’ın piyanolu dörtlüsü (piyanist Yefim Bronfman ile) yer almaktadır.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT