AB Art Space

Adres: Küçük Bebek Cad. Çınaraltı Apt. No:2/1 Bebek Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 265 30 04

Web: http://www.abartspace.com

E Posta: info@abartspace.com

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 25, 2013

Dünyaca ünlü sanatçıları bir araya getiren Contini Galerileri’nin işbirliği ile AB Art Space, 19 Ocak Cumartesi günü açıldı.

“Her sergi bir yenilik” düşüncesiyle sayısız sergiye ev sahipliği yapmaya hazırlanan AB Art Space, ilk sergisinde dünyaca ünlü Kolombiyalı figüratif sanatçı Fernando Botero ve kendine özel organik bir karışım kullanarak gerçeklik ve fantezi arasında portreler ve bilinen eserlerin yeni versiyonlarını yaratan Enzo Fiore’nin yanı sıra eserleri dünyanın önemli müzelerinde sergilenmekte olan Fabrizio Plessi, Mario Arlati, Enrico Ghinato, Igor Mitoraj, Alessandro Papetti gibi değerli sanatçıların eserlerine de yer veriliyor.

Dünya çapında birçok ismi bünyesinde barındıracak olan AB Art Space’de sanatseverler birbirinden önemli sanatçıların eşsiz eserleriyle sanata doyacak.

Sadece İtalya değil dünya çapında birçok ismi bünyesinde barındıran sanat galerisi Contini’nin de desteğini alan AB Art Space, sıcak atmosferi ile bir sergi alanı olmaktan çok dünyanın çeşitli yerlerinden farklı ama her biri kendi alanında başarılı sanatçıları bir araya getiren alternatif bir sanat alanı olacak.

AB Art Space, dünyaca ünlü pek çok sanatçının eserlerini Türk koleksiyonerlerle buluşturmanın yanı sıra uluslararası platformda hızla yükselmekte olan ve başarıları dikkat çeken yeni nesil sanatçıları da erkenden Türkiye piyasasına sokarak müşterilerine doğru bir yatırım olanağı sunacak.

Bebek’te hizmete girecek olan AB Art Space, farklı alanlarda uzman iki isim Ayşe Torfilli ve Banu Kavak Dural tarafından yönetiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT