Adile Naşit Sahnesi Atacan Sanat Merkezi

Etkinlik Mekanları Tiyatro Sahneleri Adile Naşit Sahnesi Atacan Sanat Merkezi

Adres: Bayar Cad. Cemil Akdoğan Sk. No:3-5 Kozyatağı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 410 7780

Web: http://www.atacan.k12.tr

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 9, 2015

Atacan Sanat Merkezi 380 koltuk kapasiteli olup biri bahçeye olmak üzere toplan dört çıkışlıdır. Teknik oda, bilgisayar sunumlarınızı rahatça yapabileceğiniz bilgisayar bağlantılı uzun mesafeli yüksek ışık gücünde SANYO projeksiyon, cd player, dvd player'ın yanı sıra video, kamera, takip ışığı, çeşitli mikrofonlar, mikser, ışık ve ses tablaları ile donatılmıştır.

Uygun oda sıcaklığını ve hava temizliğini sağlayan acil ısıtma ve soğutma sistemi, elektrik kesilmelerinde 8sn'de otomatik devreye giren jeneratör ile birlikte, her türlü ses ve ışık gösterisi, toplantı, sinema, tiyatro, seminer ve hür türlü sosyal etkinlik için kullanılabilir, bu olanaklarıyla Anadolu yakasındaki birçok okula ve kuruma destek veren Atacan Sanat Merkezi gerektiğinde kokteyllerin de düzenlenebileceği iki fuayeye ve içinde soyunma odaları ile makyaj masaları bulunan bir kulise sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT