Tiyatro 34

Tiyatro 34

Adres: Bahariye Caddesi. Ünertan Pasajı No:35 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 350 34 34

Web: http://www.tiyatro34.com

E Posta: tiyatro@tiyatro34.com

2 Yorum:

istanbul.net.tr Ekim 19, 2017

Tiyatromuzu kurarken, hedef kitlemizi çocuklar ve gençler olarak belirledik.Bunun nedeni hem kendimizi onlara daha yakın hissetmemiz, hem de bu konuda ülkemizde büyük bir boşluk olduğunu düşünmemizden kaynaklanmaktadır. Şu anda çocuklara halen 1970'lerin mantığıyla projeler sunulmaktadır. Oysa çocukların ve gençlerin algıları ve bakış açıları oldukça değişmiş, bir ergenin algılayabildiği herşeyi algılar olmuşlardır. Verilmek istenen mesajlar çok basit bir dille ve geçersiz olduğu kanıtlanmış olan nasihat tekniği ile yapılmaktadır. Onların saygın birer birey olduklarını hissettirecek projeler üretmek istiyoruz. “Nasıl olsa çocuk, anlamaz” mantığı ile yapılan özensiz işlerin dışında kalmak ve 7-20 yaş grubuna sanatı sevdirerek, tiyatronun hayatlarında olmasını sağlamayı arzuluyoruz. En büyük hedefimiz tiyatroda teknolojiden faydalanarak, inandırıcılığı arttırabilmektir. Müzikal projelerimizde Türkiye’nin önde gelen profosyonel müzisyenleri ile çalışarak çocukların müzik beğeni kalitelerini arttırmak, çok sesli müzik ve klasik müzik zevkini popüler hale getirerek, bu türleri tanımalarını ve sevmelerini sağlamak en büyük hedeflerimizdendir. Özetle tiyatromuzun kuruluş amacı Türk insanına yıllardır haketmiş olduğu özeni göstererek tiyatroyu onlar için bir yaşam biçimi haline getirmektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Çocuklar için harika bir aktivite...
Bir çocuk tiyatrosu bu kadar mı güzel ve dolu dolu olur? Çocukları adam yerine koyan ve onları hafife almayan bir tiyatro, tiyatro 34. Pablo Picasso ve ilham perileri oyununu seçerken oğluma gerçek tiyatro deneyimi yaşatacaklarını hissetmiştim. Hislerimde yanıltmadılar. Yabancı eserden çeviri olmadığı ve bu kadar akıcı ve güzel diyaloglarla öncelikle çocukları ve beraberinde bizleri içine çeken bir oyun yazdığı için adının “Özlem Tezel” olduğunu öğrendiğim, tiyatronuzun oyuncu ve yazarına da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca salonunun sıcak ve samimi bir havası var. Sonunda tüm çocukları sahneye alıp onlarla hatıra fotoğrafı çekmemizi sağlamaları da başka bir güzellik ve samimiyet. Sahnenizi evimiz gibi hissettik. Kalpten sevgiler.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT